10 top WordPress sites

10 Top WordPress websites

Freek Bron
Dit bericht is erg verouderd en de informatie is niet meer relevant.

WordPress viert bijna haar tiende verjaardag. In 2003 werd het geïntroduceerd als het nieuwe blogging platform. Door de jaren heen heeft WordPress zich ontwikkeld als compleet Content Management System, door functionaliteiten als het templatesysteem en de uitgebreide collectie aan plug-ins. Sinds een aantal jaar wordt het ook zeer interessant voor de professionele partijen.

NRC

De WordPress berichten functioneren ideaal voor een Nederlandse krant zoals NRC. De homepage bevat een goede korte inhoud van de artikelen en bied de mogelijkheid om het gehele artikel te lezen.

NRC

Democraten 66

Aan de inhoud van de D66 website is te zien dat WordPress meer mogelijkheden biedt dan enkel bloggen. De WordPress website is volledig gevuld met standpunten en achtergrond informatie.

D66

Top Gear

Het blog van Top Gear biedt de nieuwste weetjes op het gebied van auto’s en informatie over de TV show van de BBC.

Top Gear

Spotify

Het snelst opkomende muziek netwerk van deze tijd bied haar Community een WordPress website aan met alle informatie die de gebruiker zoekt.

Spotify

HP/De Tijd

De website van het opinieweekblad staat goed gevuld met politieke berichten en biedt dagelijks nieuwe content.

HP/De Tijd

Ford

Het Amerikaanse autobedrijf gebruikt de blogfunctie in WordPress om het nieuws te delen over de nieuwe collectie auto’s.

Ford

Harvard University

Interessante weetjes en informatie over de beroemdste Universiteit van de Verenigde Staten vind je op de Harvard Gazette website.

Harvard University

FC Twente

Het voetbal nieuws over de club uit Enschede verschijnt allemaal op de WordPress website van FC Twente. De wesite biedt vele functies als een Fanshop, Social-media integratie en Multi Language.

FC Twente

Kobe Bryant

De grootste basketballer van deze tijd houdt z’n fans op de hoogte via zijn website vol met basketbal nieuws van zijn huidige team de Los Angeles Lakers.

Kobe Bryant

Andy Roddick

Het hippe template van de onlangs gestopte Amerikaanse tennisser maakt de WordPress website van Andy Roddick interessant voor zijn fanbase.

Andy Roddick