Proost

Bloed, zweet en pixels: 2014 was een tof jaar!

Micha Ligtvoet

Er werd hard gewerkt afgelopen jaar. Heel hard. Met vele mooie, nieuwe websites en online campagnes als resultaat. Ook werd er verbazingwekkend veel taart gebakken en gegeten, nieuwe kennis opgedaan tijdens de kennissessies en gestudeerd voor Magento. Een recap van afgelopen jaar.

Nieuwe klanten

In 2014 hebben we allerlei nieuwe klanten mogen verwelkomen, waaronder Spotify, het Albert Schweitzer ziekenhuis en Stichting de Wielborgh. Ook maakten we razendsnel een site voor Burgt Actief in de Wijk en gingen we aan de slag voor Notuleerservice Nederland. Onder andere de Trots-campagne en de Elke Dag Beter-site zijn al online te zien. Voor een overzicht van recent opgeleverde projecten check ‘Ons werk’.

Projecten 2014

Uitbreiding dienstenpakket

Afgelopen jaar is bij Elephant nog sterker de focus te komen liggen op strategie en UX. We analyseren de doelgroep van onze klanten met bestaande data en ontwikkelen persona’s om te bepalen welke online koers we gaan varen.

Voor de nieuwe Wielborgh-website hielden we bovendien user testing sessies. Dit leverde waardevolle informatie op waarmee we de site nog beter af konden stemmen op de eindgebruiker.

Focus op e-commerce met Magento

Afgelopen jaar is Alen begonnen e-commerce binnen Elephant verder uit te bouwen. Naast WooCommerce gaan we ook zwaardere e-commerce projecten met Magento uitvoeren. In 2015 zal dit zich nog verder ontwikkelen!

Meer olifantjes!

Begin 2014 startte Lisa bij ons met een online marketing stage, en ze is definitief bij onze kudde aangesloten als online marketeer. Ook liepen Bob en Tristan bij ons stage – Bob voor animaties en algemeen design, Tristan voor development. Leuk!

Kennissessies

In 2014 zijn we intern gestart met het houden van kennissessies. Elephant teammembers delen hun expertise met collega’s in een interactieve presentatie. Zo blijft iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de markt en blijven we extra betrokken bij elkaars werk. In de toekomst willen we deze sessies misschien ook voor klanten en relaties houden, zodat ook zij kunnen profiteren van beschikbare kennis.

Smullen van taart en hapjes

Natuurlijk waren er ook mensen jarig, werden er een heleboel taarten en muffins gebakken en feestjes georganiseerd. En we kregen een overheerlijke taart van TTM Communicatie als bedankje voor de goede samenwerking! Hopelijk staan er dit jaar ook weer allerlei lekkernijen op het menu :-).

Taart en feestjes

Bedankt voor het mooie jaar en proost op een mooi 2015!