Nieuwe Elephant site

Elephant lanceert nieuwe website

Na een periode van anderhalf jaar gaat de eerste versie van ElephantCS.nl het archief in. We presenteren dan ook met gepaste trots onze volledig vernieuwde website.

De website was aan verbetering toe. Zo is hij nu meer conversiegericht en zoekmachine vriendelijker. Het is voor de bezoeker nu veel duidelijker wat we doen. Naast de diensten die we aanbieden kunnen mensen nu ook zien welke oplossingen we hebben.

ElephantCS.nl 2.0  is uiteraard volledig gemaakt in WordPress. Naast het thema zijn er custom post types en widgets ontwikkeld.

Blog

De blog gaat een prominentere rol krijgen binnen de website. Zo zal er wekelijks één of meer relevante artikelen worden geplaatst. Daarnaast zullen we ook professionals via bijvoorbeeld interviews aan het woord laten over de internetbranche. En uiteraard ook de laatste nieuwtjes van het olifantenfront.

Het portfolio is uitgebreider en er zullen een aantal projecten uitgelicht worden weergegeven. Zo kunnen mensen zelf zien voor welke klant we welke diensten hebben verricht.

Al met al een nieuw gezicht met sterk verbeterden functionaliteiten. Nu mag je toch echt zelf rond gaan kijken!