Onze voornemens voor 2014

Onze voornemens voor 2014

Fabian de Jong

In 2014 gaan we weer met een heleboel leuke dingen komen. Er zal weer aan mooie projecten worden gewerkt en we zullen ons dienstenpakket gaan uitbreiden. Zo kunnen we dit jaar onze (potentiële) klanten nog meer aanbieden.

Meer richten op Facebook

facebook_logo_detailWe gaan ons dit jaar richten op Facebook-marketing, daarmee willen we de klant het totale online plaatje aanbieden. We gaan advertentiecampagnes opzetten, zullen vooral Facebook apps gaan bouwen en, mochten onze klanten dat willen, ook leuke Facebook games maken!

Mobile it is!

Ook op het mobiele vlak gaan we meer doen dit jaar. We willen ons veel gaan focussen op het ontwerpen en ontwikkelen van mobile apps.

E-commerce

Ook dit jaar gaan we weer volop met E-commerce aan de slag. Voorheen deden we dat vooral met het programma WooCommerce. Dit jaar gaan we echter ook met Magento aan de slag. Magento is één van de bekendste E-commerce programma’s en wordt gebruikt door diverse grote webwinkels.

Trainingen

Ook gaan wij in 2014 trainingen geven op het gebied van online marketing. Daarbij kun je denken aan trainingen over SEO, Adwords & E-mailmarketing. In februari zullen de eerste trainingen gegeven worden. Wil jij één van deze trainingen volgen? Meld je dan aan op onze website!

Support opnieuw ingericht

We hebben het al in een eerdere blog geschreven,
supportpaginamaar in 2014 gaan we onze klanten van een nog betere support voorzien. Klanten van Elephant kunnen voortaan op verschillende manieren contact opnemen voor hun vraag of probleem, maar zij kunnen ook direct naar onze supportpagina. Op onze supportpagina staan handige handleidingen en tips om de meest voorkomende problemen op te lossen of vragen te beantwoorden.

Verder gaan we er vanuit dat er weer mooie projecten en nieuwe klanten op ons pad komen en gaan vooral de stijgende lijn van 2013 voortzetten in 2014.