Plannen 2012

Plannen voor 2012

Fabian de Jong

Het nieuwe jaar is alweer bijna een week onderweg. Daarom willen we jullie bij deze op de hoogte brengen van alle plannen in 2012. Want Elephant groeit en onze plannen groeien mee.

Nieuwe dienst

In 2012 zal Elephant een grote nieuwe dienst aanbieden. Mobiele websites. En dan uiteraard WordPress mobile websites. Er vindt een grote verschuiving plaats van internet gebruik. Zo werd onze website in 2010 in 3,5% van alle bezoeken door een mobiel apparaat bezocht en in 2011 was dat 6%. Bijna een verdubbeling en we zien deze trend doorzetten.

Nieuwe website

Al is de huidige website nog geen 1 jaar oud. We zijn op dit moment bezig met het ontwikkelen van een nieuwe website. De website zal nog beter gevonden moeten worden. Meer conversie realiseren. En een professionelere uitstraling krijgen. Verwacht wordt dat de website halverwege of eind maart online staat.

Nieuwe locatie

Er staat een verhuizing op planning. Waarheen blijft nog even een verassing, maar we gaan ons pand op de Veerpromenade in de loop van 2012 verlaten. Houd ons in de gaten via de blog, Twitter of de nieuwsbrief (inschrijven kan onderaan de pagina).

Nog steeds WordPress

We blijven trouw aan het platform dat intussen is gegroeid naar het meest gebruikte CMS ter wereld. Dus er komen nog meer WordPress websites, webshops en custom WordPress oplossingen van onze kant.

Vacatures

We zijn nog steeds op zoek naar stagiaires op het gebied van marketing, sales en communicatie. Maar ook aan de webdevelopment kant kunnen wij de hulp van een talentvolle stagiaire gebruiken. Dus ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een stage? Neem contact met ons op!