Onze hoogtepunten van 2013

Terugblik op 2013 – onze hoogtepunten

Het jaar 2014 is alweer enkele dagen oud, maar 2013 is toch een mooi jaar voor ons geweest. Het was een jaar met veel hoogtepunten die wij graag nog even met jullie willen doornemen.

Klanten in 2013

Allereerst hebben we veel leuke en nieuwe klanten mogen verwelkomen en mooie projecten voor hen mogen doen. Enkele voorbeelden zijn: voor het Albert Schweitzer Ziekenhuis een website bouwen die bedoeld is om mensen donaties te laten doen. Voor Prodware Nederland hebben we een mooie healthcare website mogen bouwen. Ook de De Kleine Burght is in 2013 klant bij ons geworden en samen met hen hebben we een goede strategie voor het bedrijf bepaald.

Nieuwe samenwerkingen:

 • Albert Schweitzer Ziekenhuis
 • Prodware Nederland
 • De Kleine Burght
 • Freelance Factoring
 • Pensioenfonds Architectenbureau’s
 • Sustainable Motion
 • The Value Firm
 • Cablean

Nieuwe teamleden

In 2013 is er ook een hoop veranderd in de samenstelling van het team. Begin februari is Victor voor een periode van vijf maanden bij ons stage komen lopen. Vervolgens rond begin september werden ook Jordy, Rico en Martijn als stagiaires aan het team toegevoegd. Er zijn niet alleen stagiaires bijgekomen in 2013 maar ook kwam er een nieuwe projectmanager bij ons werken, namelijk Micha! Een hoop veranderingen dus!

Wil jij nou ook een Elephant teammember worden, dan kan nu! Wij zijn namelijk nog op zoek naar enthousiaste stagiaires die ons team begin februari komen versterken. Bekijk onze vacatures.

Oprichting partnerbedrijf Vest161

Vest161 - webdesign bureau
Halverwege het jaar hadden wij samen met 2Bfound het idee om een nieuwe onderneming te starten voor de iets meer laagdrempelige projecten. Na een heel traject van een aantal maanden, was het dan zover. Op 4 oktober 2013 is Vest161 officieel opgericht als onderneming. De start van Vest161 is zeer goed verlopen. Voor leuke, nieuwe klanten als Lumeco, SKV, Ecoresult en Voorne tweewielers hebben wij direct een website mogen maken en steeds meer mensen weten hun weg naar Vest161 te vinden. Deze lijn willen wij met Vest161 ook zeker doorzetten in 2014.

Vernieuwing eigen website

In 2013 zijn er veel nieuwe technieken gaan leven. Mobiel is hierbij een grotere rol gaan spelen. Daarom vonden we het nodig om onze website flink onder handen te nemen. We hebben een compleet nieuw website design en een nieuwe website structuur. Daarnaast hebben we de website responsive opgebouwd. De website is hiermee compleet geschikt voor tablets en smartphones. Responsive webdesign is hiermee ook echt gaan leven bij Elephant, want zo hebben we veel andere websites ook responsive opgeleverd. Dit zijn onder meer Freelancefactoring.nl, prodware-healthcare.nl, architectenpensioen2015.nl en ynno.com.

SEO dienstverlening aangepast

Ook onze SEO dienstverlening is aangepast, omdat deze niet meer voldeed aan onze eisen. Daarom hebben wij ook een SEO dashboard plugin gebouwd, zodat wij alle SEO resultaten en statistieken inzichtelijker kunnen maken en hier direct op kunnen inspelen. Wat we concreet verbeterd hebben:

 1. Real time inzicht in zoekwoord positioneringen (eerder was dit 4x per jaar)
 2. Binnen je WordPress CMS inzicht in positioneringen per pagina
 3. Automatische controle en reminders wanneer er te weinig wordt geblogd
 4. Automatische waarschuwingen als geoptimaliseerde teksten worden veranderd

Elephant geeft trainingen

Aan het eind van afgelopen jaar hebben wij ook online marketing trainingen geïntroduceerd. Zo geven wij nu o.a. SEO, Adwords & E-mailmarketing trainingen. Mocht je nu één van deze trainingen willen volgen, schrijf je dan hier in.