Vooruitzichten voor 2010

Fabian de Jong

Elk jaar brengt nieuwe voornemers voor iedereen. Ook wij staan niet stil en hebben grote plannen voor 2010. Natuurlijk willen we groeien en een betere onderneming worden. Uiteindelijk willen we onze klanten beter kunnen helpen en ze nog meer kunnen bieden. Wat kunt u van Elephant verwachten in 2010? Hieronder een korte opsomming.

Uitbreiding diensten

Allereerst gaan we onze diensten uitbreiden. Hiermee willen we natuurlijk nog beter aan de behoefte van onze klanten en hun websites voldoen.

E-mail marketing

Op het moment zijn we bezig met het opzetten van een email nieuwsbrief functionaliteit binnen het CMS WordPress. Binnenkort kunt u als wordpress gebruiker kiezen om ook nieuwsbrieven te versturen naar uw klanten en relaties. Deze dienst zal een tal van handige features kennen, waaronder:

 • Uw eigen unieke nieuwsbrief ontwerp
 • Het aanmaken van verschillende ontvangersgroepen (bijvoorbeeld: klanten, partners, leads)
 • Het opzetten van nieuwsbrief campagnes en deze koppelen aan uw groepen
 • Bezoekers van uw website laten inschrijven d.m.v. een inschrijfformulier
 • en nog veel meer

Heeft u interesse of vragen betreft deze dienst? Neem gerust contact met ons op.

Fotografie &  illustratie

Bij een professionele website hoort ook professionele content. Daaronder vallen natuurlijk ook foto’s en illustraties. Elephant Creative Studio heeft een samenwerkingsovereenkomst gerealiseerd met verschillende fotografen en illustratoren. Zo kunnen wij u dus professionele beeldmateriaal leveren en hoeft u niet zelf op zoek naar een fotograaf of illustrator. Alles blijft zo onder een dak.

Hulp voor Starters

Elephant Creative Studio is zelf een erg jonge onderneming. Het opstartproces is voor ons nog vrij fris in gedachten. Wij vinden het belangrijk om andere creatieve en ambitieuze starters een handje te helpen. Momenteel zijn we een starterspakket aan het ontwikkelen. Met dit pakket, willen we starters een professionele en voordelige oplossing bieden. Ben je zelf een starter of ken je iemand die een startende ondernemer is? Laat het ons weten, dan houden wij je op de hoogte van het starterspakket.

Elephant Klantencentrum

Een website is nooit af. Daarom willen we voor onze klanten meer doen. Niet alleen het eindproduct opleveren, maar ook helpen met de groei ervan. Daarom gaan we een klantencentrum ontwikkelen. Het klantencentrum is exclusief voor onze klanten. Als klant zult u van de volgende voordelen kunnen genieten binnen de klantencentrum:

 1. WordPress CMS knowledgebase: Alle informatie die u nodig heeft om uw website te onderhouden
 2. E-marketing Tips & Tricks
 3. FAQ betreft het onderhouden van uw website. U kunt ook zelf vragen toevoegen aan de FAQ
 4. Video trainingen
 5. Exclusieve aanbiedingen
 6. En meer!

WordPress Tourwebsite

Wordpress is het Content Management Systeem waar Elephant van gebruik maakt. Met de WordPress Tourwebsite willen we aan iedereen laten zien wat WordPress kan en hoe het u kan helpen. De tourwebsite kunt u het beste vergelijken met een productwebsite. Hierin gaan we dus alle belangrijke onderdelen van het product toelichten.

Meer design, meer websites

En natuurlijk meer doelgerichte en effectieve websites!