Waarom zou ik een servicepakket afsluiten voor mijn website?

“Servicepakket? Daar wil ik niet aan vast zitten!” Service overeenkomsten worden vaak gezien als contracten waar je moeilijk onderuit komt. Wat is hier nou de toegevoegde waarde van? Wij geven hier antwoord op.

Ons servicepakket

  • Domein, email en hosting
  • Technische ondersteuning
  • Website backups
  • WordPress updates
  • Knowledgebase (klantencentrum)
  • Google Analytics
  • Strategisch adviesgesprek
  • Helpdesk

Allereerst leggen we uit wat een servicepakket bij Elephant inhoudt. In het servicepakket wat wij aanbieden zitten 8 belangrijke onderdelen. De onderdelen worden hieronder beschreven.

Domeinnamen, hosting en e-mail adressen

Natuurlijk nodig om uw website online te houden. Onze server wordt 24/7 gemonitored. Wij monitoren ook de prestaties van uw website en geven advies op gebied van hosting. Door alles constant te monitoren zijn we problemen altijd een stapje voor. E-mail adressen nodig? Ook dat is geen probleem. We maken het niet alleen voor u aan, maar geven ook ondersteuning in het instellen van uw e-mail client (zoals Outlook).

Technische ondersteuning

U heeft een WordPress website en er gaat iets niet goed met uw contactformulier. Wij staan direct klaar om het probleem te traceren en op te lossen. Wij geven technische ondersteuning op uw complete WordPress website. Hier worden verder ook geen kosten in rekening gebracht. Heeft u geen servicepakket en is er een probleem met uw website? Dan kunnen we het natuurlijk ook oplossen. Allen worden er dan wel kosten in rekening gebracht.

Maandelijks website backups

Hoe zit het dan met de veiligheid? Natuurlijk is uw content goed beveiligd met een persoonlijke inlog. Daarnaast wordt uw database ook beveiligd met wachtwoorden en zogenoemde “keys”. Maar wij nemen het zekere voor het onzekere. Alle WordPress websites die wij maken worden voorzien van een automatische website backup. Dit houdt in dat er automatisch een volledige kopie van uw website wordt gemaakt. Zo hebben we altijd een kopie van uw website van maximaal een maand oud.

WordPress updates

WordPress komt regelmatig met updates. Elke update is een verbetering van het systeem. Denk aan extra functionaliteiten die het nog makkelijker voor u maken of verbeteringen rondom de veiligheid van het systeem. Wij updaten uw WordPress versie twee keer per jaar. Zo bent u verzekerd dat uw website altijd up-to-date is met de WordPress technologie. En zijn er nieuwe functies die u niet begrijpt? Geen probleem! Lees er alles over in ons klantencentrum, of bel ons op voor korte uitleg.

Klantencentrum

Klantencentrum is een knowledgebase exclusief voor onze klanten. Hier vindt u alle artikelen rondom WordPress. Daarnaast staan er talloze tips en tricks rondom online marketing. Via het klantencentrum heeft u ook direct toegang tot uw WordPress website, uw Google Analytics account en kunt u uw klantgegevens wijzigen! Zie hieronder een korte introductievideo:

Google Analytics

Inzicht in uw website statistieken. U krijgt automatisch maandelijks een PDF rapportage toegestuurd. Daarnaast heeft u natuurlijk 24/7 toegang tot uw Google Analytics account. Een introductie op Google Analytics:

Jaarlijks strategisch website advies

Wij monitoren uw website en website statistieken het hele jaar door. Zo hebben we dus inzicht in uw online resultaten. We denken graag met u mee om uw online resultaten te verbeteren. Daarom bieden we u een strategisch website gesprek aan. Dit is geheel vrijblijvend en bedoelt om u meer inzicht te geven in uw online kansen en bedreigingen!

Helpdesk met actieve houding

Wij houden van online resultaten! Daarom monitoren we alles zo veel en zo vaak mogelijk. Valt ons iets op, dan melden we dit meteen. Heeft u zelf vragen of problemen, dan staan wij natuurlijk klaar om te helpen!

Conclusie

U wilt een functionerende website die u zonder problemen kunt inzetten voor uw organsatie. Natuurlijk kunt u alles zelf regelen, maar zal dat echt de juiste oplossing zijn? Waarschijnlijk niet. Zelf hosting regelen, een programmeur aansturen en online marketing toepassen kost veel tijd en geld. Zoveel mogelijk onder een dak laten regelen met een vast aanspreekpunt. Communicatielijnen zijn kort en u kunt zich focussen op het belangrijkste. Namelijk uw business!

Hieronder nog een korte vergelijking:

Service Diensten Wanneer u een Service pakket afsluit Wanneer u geen servicepakket afsluit
Domeinnamen, hosting en e-mail adressen Inbegrepen Vanaf 15,00 per maand
Technische ondersteuning Inbegrepen 70,00 per uur
Maandelijkse website backups Inbegrepen Niet mogelijk
WordPress updates 2x per jaar 70,00 per uur
Toegang tot het klantencentrum Inbegrepen Niet mogelijk
Google Analytics Inbegrepen Implementatie 70,00 per uur
Strategisch website advies Inbegrepen Op aanvraag
Helpdesk Inbegrepen Niet mogelijk