Dehora case

Déhora Consultancy Group

Corporate multisite met sterke contentmogelijkheden.

Een multisite met uniforme look and feel

Meerdere websites voor verschillende landen met één heldere uitstraling waarin alle verschillende bedrijfsonderdelen getoond worden. Dat was de vraag waarmee de Déhora Consultancy Group bij Elephant kwam. Voordat de nieuwe websites live gingen hadden sommige landen geen website en was er geen uniform beleid bepaald voor de verschillende bedrijfstakken.

Elephant ontwikkelde daarom een multisite waarin alle onderdelen van Déhora terugkomen. Voor ieder land een website met dezelfde corporate uitstraling.

Wat wij deden

  • Online Strategie
  • UX Design
  • Front-end development
  • Back-end development

Bekijk de website

content dehora

Content is leidend

De websites van Déhora bevatten een grote hoeveelheid content die voor bezoekers overzichtelijk moet zijn. Voor contentmanagers is het daarnaast belangrijk dat het eenvoudig in beheer is. Door een goede websitenavigatie en een overzichtelijke structuur is er gezorgd voor een optimale gebruiksvriendelijkheid. De website bevat een ruime selectie aan flexibele contentblokken. Contentmanagers kunnen die contentblokken eenvoudig oproepen en aanpassen.

multisite dehora

Centraal beheerbaar

De WordPress multisite oplossing zorgt ervoor dat alle functionaliteiten en plugins voor alle landen centraal beheerbaar zijn. Gebruikersrechten kunnen per land afgegeven worden. Dit geeft optimaal gebruiksgemak voor de contentmanager.

Déhora Academy

Via de Déhora Academy kunnen bezoekers verschillende trainingen, workshops en cursussen volgen. Bezoekers vinden makkelijk alle informatie. Voor Déhora zijn inschrijvingen makkelijk te beheren en in te zien.
 
Contact opnemen...
Bespreek jouw corporate website project
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
...of neem contact op met:
Fabian

Fabian

Online strateeg
Ruben

Ruben

Online Strateeg