Koningsdag Dordrecht

De online campagne voor koningsdag in Dordrecht.

Online strategie & online ontwikkeling

Samen met communicatiebureau K|R hebben wij het online concept voor de komst van de Koning in Dordrecht in 2015 bedacht.

De website moest meerdere doelgroepen bedienen (de bezoekers, de pers en de inwoners van de stad) en geschikt zijn voor zowel mobile als desktop gebruikers. Ook hadden we te maken met een piekbelasting: duizenden mensen moesten tegelijkertijd probleemloos de website kunnen bezoeken.

Wat wij deden

  • Online concept
  • Responsive ontwikkeling
  • WordPress integratie
  • Online marketing
  • Beveiliging & managed hosting

Behaald resultaat

100.000+ unieke bezoekers

Route van de koning

Evenementen kalender

Unieke piekbelasting

Website met een oranje randje

Wanneer de koning praktisch langs je kantoor komt, moet de website er natuurlijk perfect uitzien. Aan de hand van persona’s, wireframes, responsive designs en veel, heel veel testen kwam deze website in de top 5 van de best bezochte Elephant-websites aller tijden.

Koningsdag in Dordrecht

Op de kaart

De route van het Koningspaar, alle activiteiten, toiletten, EHBO-posten en meer waren eenvoudig via de kaart op de site te vinden. Omdat mensen op de dag zelf via hun mobiele telefoon een heel andere behoefte hadden, werd de kaart natuurlijk afgestemd op het gebruikte apparaat.

Koningsdag Dordrecht

De klant aan het woord...
Dordrecht Marketing

Goed concept en projectbegeleiding

Voor Dordrecht is dit natuurlijk hét event. K|R & Elephant dachten goed mee en kwamen met creatieve oplossingen op onze vragen. Het project had een hoge tijdsdruk en was dus intensief. We werden tijdens het project ook perfect begeleid en geholpen.

Danny den Braber – Marketingmanager Dordrecht Marketing

Contact opnemen...
...of neem contact op met:
Fabian

Fabian

Online strateeg
Micha

Micha

Accountmanager