Toonaangevende recruitmentwebsite

UX-design dat past bij de organisatie en business.

Detacheringbureau met grote ambities

Masters in Finance is een financiële expert die groots durft te denken.

MiF voorziet bedrijven van de juiste interim finance professional. Hun vraag aan ons; een website te ontwikkelen die past bij de vooruitstrevende visie van de organisatie. Elephant creëerde een nieuwe online strategie en een hoogwaardig design. Elephant was verantwoordelijk voor UX-design, front-end ontwikkeling en back-end ontwikkeling.

Wat wij deden

  • UX-design
  • Front-end development
  • Back-end development
  • Koppeling Textkernel
  • Custom rekentool

Bekijk de website

conversiegericht werven

Conversiegericht werven

Het aantal professionals in de database hard laten groeien is de ambitie van Masters in Finance. Laagdrempelig solliciteren is een must en daarom zijn er maar 2 stappen. Deze snelle manier van solliciteren is mogelijk door de koppeling met Textkernel.

schaalbaarheid en uniformiteit

Schaalbaarheid en uniformiteit

Naast het merk Masters in Finance voert de Masters Group ook de merken Masters in Talents en Masters in IT. Elephant creëerde 3 websites met een uniforme look and feel. Voor de Masters Group een merk dat op online gebied eenvoudig uit kan breiden.

Open calculatiemodel

Door middel van het open calculatiemodel kunnen toekomstige werkgevers eenvoudig het uurtarief van de gedetacheerde medewerker berekenen.

Masters in finance

Bekijk het open calculatiemodel

Masters in Finance

Extra beleving door animatie

De animaties dragen bij aan de beleving van de bezoeker. Dit versterkt de merkbeleving en dus de MiF Experience.

Jeroen MIF

Onze zoektocht naar een internetbureau was lang. We zochten de juiste match en feeling, en voornamelijk: vertrouwen. Elephant verdiepten zich uitstekend in onze branche, had relevante business cases en is uitstekend in het vertalen van technische probleemstukken naar ‘normale mensen taal’. De communicatie is laagdrempelig en prettig, het inzicht in uren en de facturatie eerlijk en transparant. We zien in Elephant een partij waar we een langdurige samenwerking mee aan kunnen gaan, en we zijn erg blij en trots met het eindresultaat.

Jeroen Degeling – Finance Manager

Contact opnemen...
Jouw website of online marketing doorspreken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
...of neem contact op met:
Fabian

Fabian

Online strateeg
Alen

Alen

Online Strateeg & Projectmanager