Sustainable Motion

Een portal voor studenten en organisaties op het gebied van duurzaamheid. De uitdaging: hoe brengen we deze twee groepen bij elkaar en hoe zorgen we voor een verdienmodel? Elephant ging met deze vraag aan de slag.

WordPress + BuddyPress

Voor Sustainable Motion hebben we naast de WordPress website ook BuddyPress geïntegreerd. Het concept dat SustainableMotion voor ogen had leunde erg op een online community. Met BuddyPress hebben we veel van de vraagstellingen weten op te lossen.

Zo kunnen bedrijven en studenten een account aanmaken. Beide accounts hebben zo hun eigen ‘privileges’. Studenten kunnen een eigen cv samenstellen, bedrijven kunnen vacatures en projecten (Challenges) plaatsen.

Wat wij deden

  • Wireframing
  • Visual Design
  • WordPress integratie
  • Multilanguage opzet
  • BuddyPress integratie
  • Vacaturebank integratie
  • Projecten integratie
  • Email marketing

Job board

Een belangrijk onderdeel van de portal, zijn de vacatures. Naast het feit dat organisaties op deze wijze studenten kunnen benaderen, is het een belangrijke inkomstenbron voor Sustainable Motion. Organisaties kunnen vacatures publiceren tegen betaling. Studenten kunnen vacatures bekijken en filteren op verschillende criteria.

Events & registraties

Sustainable Motion organiseert 3 tot 4 keer per jaar evenementen waar studenten en bedrijven met elkaar in aanraking komen. Deze events moesten volledig uitgelicht kunnen worden in de portals. Hierbij was het belangrijk dat bedrijven en studenten zich konden registreren. Alle registraties werden dus afgehandeld via de portal.

Education guide

Een overzicht van alle opleidingen en instituten op het gebied van duurzaamheid in Nederland. Studenten kunnen hierbij ook filteren op verschillende criteria, zoals taal, opleidingsniveau, regio of discipline. Hiermee zorgt Sustainable Motion voor een informatievoorziening die (nieuwe) studenten kunnen raadplegen tijdens hun oriëntatie voor een nieuwe studie.

Wat de klant zei...
Cees Dekker

De website was vanaf het begin een essentieel onderdeel van ons bedrijfsconcept. Zonder de huidige functionaliteiten konden we ons bedrijf niet verder laten groeien. Elephant heeft vanaf het begin goed meegedacht en onze vragen weten te vertalen naar praktische oplossingen die pasten in ons budget.

Cees Dekker – mede-eigenaar Sustainable Motion

Contact opnemen...
Praten over jouw nieuwe website?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
...of neem contact op met:
Fabian

Fabian

Online strateeg
Micha

Micha

Accountmanager