TrainMore inschrijfmodule

Perfect gebruiksgemak & efficiënter ingerichte bedrijfsprocessen.

TrainMore inschrijfformulier op iPhone
TrainMore inschrijfformulier op iPad
TrainMore inschrijfformulier op iMac

Een gebruiksvriendelijke inschrijfmodule.

TrainMore is een Nederlandse fitnessformule die sinds 2009 de markt bestormt. Bij dit vernieuwende fitnessconcept zijn digitalisering en een optimale gebruikerservaring cruciaal voor de conversie.

Wij creëerden een volledig op maat gemaakte online inschrijfmodule die aansluit op het backoffice systeem GymManager. Dit maakt het totale inschrijfproces voor zowel TrainMore als sporters een stuk sneller en gebruiksvriendelijker.

Wat wij deden

  • UX Design
  • Back-end development
  • Koppeling met GymManager
  • Op maat gemaakte beheeromgeving

Bekijk het inschrijfformulier

Dynamisch met Vue.js

Om de gebruikerservaring naar een volgend niveau te tillen hebben we gebruik gemaakt van Vue.js voor de implementatie van de front-end. Vue.js is een JavaScript framework waarmee we relatief gemakkelijk een interactieve en dynamische user interface kunnen maken. Met Vue.js tonen we de gebruiker een volledig interactief formulier, zonder dat de pagina hoeft te herladen.

Dit verhoogt de performance, bevordert de reactietijd van de pagina en de server wordt minder belast. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn dat gebruikers een interactieve én moderne gebruikerservaring krijgen.

Op maat gemaakte beheeromgeving

Bij de eigen club, abonnementen- en promotiestructuur van TrainMore past geen ‘standaard’ beheeromgeving. Daarom is ervoor gekozen om deze volledig op maat te maken in lijn met de data structuren en backoffice van TrainMore. Het resultaat is een hele duidelijke en overzichtelijke beheeromgeving. Het beheren van promoties, inschrijvingen en abonnementen is eenvoudig en er is geen ruimte voor overbodige en foutgevoelige extra opties.

Koppeling met GymManager

In het verleden moesten de ingevulde inschrijfformulieren handmatig ingevoerd worden in het backoffice systeem van TrainMore: GymManager. Dit kostte niet alleen veel tijd, maar was ook gevoeliger voor fouten. Een op maat gemaakte koppeling met GymManager was de oplossing.

Wanneer een nieuw lid zich inschrijft worden zijn gegevens direct verstuurd naar GymManager. Hierdoor is een hoop foutgevoelig werk weggenomen en is de data direct beschikbaar op de club.

Gebruikersgemak zorgt voor conversie

De nieuwe inschrijfmodule geeft gebruikers de juiste informatie en maakt het eenvoudig om in te schrijven. Gemak, snelheid en look and feel zijn de grootste krachten van het formulier. De eerste resultaten laten dan ook al zien dat de conversie sterk verbeterd is!

trainmore logo review

Wat de klant ervan vindt:

Elephant dacht vanaf het begin met ons mee wat betreft de mogelijkheden voor het verbeteren van ons inschrijfproces. Wat we uiteindelijk hebben neergezet optimaliseert niet alleen onze interne workflow, maar zorgt ook voor meer inschrijvingen. De samenwerking met Elephant kenmerkt zich als open, flexibel en pragmatisch. Alles bij elkaar dus echt een topproject!

Michael Rustwat – Commercieel Directeur TrainMore

Laravel framework

Omdat de interace en functionaliteit van het inschrijfformulier volledig op maat zijn gemaakt hebben we gekozen voor het open source framework Laravel. Laravel zorgt voor een goede basis aan functies en ontwerp ideëen waarmee je snel en robuuste web applicatie kunt ontwikkelen. Doordat Laravel niet limiteert in het ontwerp van de applicatie was het uitermate geschikt voor dit project.

Contact opnemen...
Jouw online project bespreken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
...of neem contact op met:
Fabian

Fabian

Online strateeg
Kim

Kim

Online strateeg & Projectmanager