WSB case

WSB Solutions

B2B website gericht op conversie en user experience.

wsb-solutions-iphone wsb-solutions-ipad wsb-solutions-macbook

Corporate website met optimaal gebruiksgemak

WSB Solutions is leverancier van ICT-oplossingen en bedrijfssoftware. De oude website was onoverzichtelijk en niet meer van deze tijd. Aan Elephant de taak om een website te maken die gebruiksvriendelijk is voor bezoekers en makkelijk te beheren is voor contentmanagers.

Een goede vindbaarheid speelt voor WSB een grote rol en daarom zijn technische SEO onderdelen zoals pagespeed en semantics nog beter geoptimaliseerd. De nieuwe website past nu volledig bij de professionaliteit van WSB Solutions.

Wat wij deden

  • Online Strategie
  • UX Design
  • Front-end development
  • Back-end development

Bekijk de website

Technische zoekmachineoptimalisatie

Na een goede briefing van WSB Solutions is de website volledig geoptimaliseerd voor technische SEO. Websitenavigatie, page-speed, aggregated content en semantics zijn optimaal ingesteld voor de zoekmachine en dus een betere vindbaarheid.

WSB solutions flexible fields

Flexibele contentindeling

De flexibele contentindeling geeft veel vrijheid in het opzetten van pagina’s. Contentblokken zijn makkelijk op verschillende onderdelen van de website op te roepen en aan te passen. Precies volgens de wensen van de contentmanager.

Conversie toename

Verbeterde conversies

Sinds de livegang is het aantal sessies, bezoekers en conversies op de website enorm gestegen. Zo is het contactformulier 81% vaker ingevuld dan voor de livegang en is er meer dan 150 keer direct contact opgenomen.

Gebruiksgemak voor zowel bezoeker als contentmanager

In de vergelijkingstabel kunnen bezoekers eenvoudig verschillende ICT-pakketten met elkaar vergelijken. Door de flexibele opzet in zowel back-end als front-end is het voor de contentmanagers makkelijk om te beheren. Daarnaast is de gehele tabel natuurlijk responsive.

productvergelijker

“Sinds onze nieuwe website online is, zien we dat de bezoekersaantallen stijgen. Veel bezoekers is natuurlijk leuk, maar belangrijker vinden we dat deze ook converteren. En dat doen ze. Het aantal leads dat via onze website binnenkomt is meer dan verdubbeld.

Van nieuwe klanten hoor ik regelmatig dat de website een bepaalde uitstraling heeft die vertrouwen wekt. En dat was precies het doel, dus missie geslaagd.”

Leon Oudijn – Marketing Professional WSB Solutions

Strategie
Contact opnemen...
Jouw website project bespreken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
...of neem contact op met:
Ruben

Ruben

Online Strateeg
Fabian

Fabian

Online strateeg