De dev meetup in regio Dordrecht

Sinds begin 2022 organiseren onze developers Tom en John meerdere meetups onder de naam: DEVbabbl.

DEVbabbl is een meetup voor developers die op zoek zijn naar manieren om zichzelf verder te ontwikkelen. Met onze meetup willen we vooral ervaringen laten delen door andere developers en developers onderling verbinden. Op 24 november heeft de 2e editie van DEVbabbl plaatsgevonden.

Deze meetup is bedoeld voor zowel beginnend als ervaren developers, die kennis willen delen over het vak, hun skills willen uitbreiden en met elkaar willen connecten.

DEVbabbl #3 komt eraan!

Het volgende event staat gepland op donderdag 16 maart 2023. Welke onderwerpen aan bod zullen komen worden nog bepaald, wel kun je je hieronder vast aanmelden!

Planning

De agenda

De planning voor DEVbabbl #3 is klaar! Bekijk hem snel hieronder en weet wat jouw te wachten staat

Donderdag 16 maart:

18:00 – 18:45 | Inloop & pizza 🍕
We ontvangen je graag met pizza en een drankje!


18:45 – 19:00 | Korte introductie


19:00 – 19:40 | Julian Hoogendoorn – De Nieuwe Gevers
Julian is de oprichter van De Nieuwe Gevers. Zij koppelen professionals die hun steentje bij willen dragen aan een betere wereld, aan goede doelen die op zoek zijn naar extra kennis & kunde.  Zijn team helpt meer dan 200+ goede doelen met het achterhalen van hun behoeftes, het omschrijven van hun vraagstukken en het plaatsen van projecten.


19:40 – 19:50 | Pauze


19:50 – 20:05 | Leon Stam – Lightning Talk ⚡️
Leon is al 6 jaar backend developer bij Elephant en is verantwoordelijk voor de technische implementatie van de websites van Elephant. Tijdens zijn lightning talk geeft hij een korte uitleg over wat Design Patterns en in het specifiek Dependency Injection zijn. Leon legt uit waarom het super handig kan zijn en waarom het zeker niet perse een Backend only ding is.


20:05 – 20:20 | Sven Hoffmann – Lightning Talk ⚡️
Sven Hoffmann is al twee keer als bezoeker onderdeel geweest van DEVbabbl. Nu staat hij zelf voor het scherm en gaat een talk geven over Eleventy Static Site Generator. Sven heeft een eigen bedrijf genaamd Byte-Sized, dit bedrijf heeft hij samen met Imani Dap opgericht.


20:20 – 20:30 | Pauze


20:30 – 21:10 | Tristan Dubbeld – Accessibility
Tristan heeft een onuitputtelijke passie voor accessibility. Dit enthousiasme gaat hij proberen aan te wakkeren tijdens zijn talk over accessibility. Tristan is frontend developer bij CodeSandbox en krijgt in zijn dagelijkse werk vaak vraagstukken over accessibility, want ook voor developers is dat onwijs belangrijk.


21:10 – … | Borrel 🥂
We praten nog even gezellig na!

Sprekers & Hosts

Wie is er aanwezig waarmee je bij kunt praten en kunt sparren?

Aanmelden

Login

Meld je nu aan voor de DEVbabbl meetup, op donderdag 16 maart. Het aantal mensen dat we per event kunnen toelaten is beperkt, schrijf je daarom op tijd in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Routebeschrijving

Waar moet ik heen eigenlijk?

We zitten aan de Burgemeester de Raadtsingel 93C te Dordrecht.

Kom je met de auto? Voor de deur kun je betaald parkeren aan de straat. Anders kun je gratis parkeren op het parkeerterrein aan de Weeskinderendijk (eerste 24 uur gratis).

Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf het station is het slechts 3 minuten lopen naar ons kantoor!