e-commerce

E-commerce

Een online strategie is bij ons altijd de basis in een
e-commerce traject. Daarmee verzorgen we een match tussen je shop en je doelgroep.

Zonder een goed plan heeft een investering geen nut. Wat wil je bereiken en hoe gaan we dit realiseren? We onderzoeken de mogelijkheden binnen jouw markt en kijken naar een geschikte aanpak om zo maximaal resultaat te behalen.

e-commerce website

Optimale winkelervaring

Ons doel is om een voortreffelijke shop te maken voor jouw bezoekers. Hoe beter hun ervaring in jouw webshop, hoe groter de kans dat ze direct en in de toekomst producten bij je kopen.

Ook optimaliseren onze ontwikkelaars de shop ook voor zoekmachines. Met SEO en AdWords verhogen we bijvoorbeeld je vindbaarheid en met e-mailmarketing en content marketing werken we aan een duurzame relatie tussen jou en je bezoekers.

Jouw e-commerce project bespreken?

Magento 2 of WooCommerce?

Het kiezen van het juiste platform is essentieel voor je bedrijfsvoering. Het beïnvloedt namelijk direct de (on)mogelijkheden van je webshop en heeft gevolgen voor je budget.
Beide platformen hebben hun voor- en nadelen.

Magento 2 webshops

Magento webshopsMagento 2 is het meest gebruikte systeem ter wereld. Het is dé schaalbare e-commerce oplossing. Wil je in de toekomst ook in het buitenland verkopen of extra markten aanboren? Dan is Magento 2 the way to go!

Meer over Magento 2

WooCommerce webshops

WooCommerce webshopWooCommerce is ideaal voor het opzetten van een eenvoudig e-commerce concept voor een specifieke markt. Het is eenvoudig op te zetten zodat je snel kunt starten met je online verkopen.

Meer over WooCommerce

Volg Elephant!

Bekijk onze cases en lees alles over de nieuwste trends en ontwikkelingen op onze blog. Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze meest recente artikelen en cases? Volg ons op social!

Bekijk onze blogBekijk ons werkVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

Top notch equipment
Contact opnemen...
Mogelijkheden bespreken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
...of neem contact op met:
Alen

Alen

Online Strateeg & Projectmanager