e-mail marketing

E-mailmarketing

Bereik je publiek met doelgerichte mails direct in hun inbox. Volledig meetbaar, persoonlijk en goedkoper dan printmailings.

Lees verder

Wat kunnen wij voor je doen?

Ondanks de vele nieuwe kanalen om met klanten te communiceren, werkt e-mailmarketing nog steeds. E-mail is zelfs effectiever dan social media om klanten aan te trekken. Social media zijn goed voor branding, webcare en leadgeneratie, e-mail is er voor sales en conversie.

Een effectieve e-mailmarketing campagne kan je dus aan veel nieuwe klanten helpen. Maar hoe maak je een campagne effectief? Bij Elephant begeleiden we je graag, zodat je het maximale uit je campagnes haalt. Dit doen we van strategie tot uitvoering en analyse.

De mogelijkheden bespreken

Hoe gaan we te werk?

E-mailmarketing bij Elephant verloopt altijd in drie stappen.

Stap 1: strategie

Voor we mails gaan versturen, moet er een strategie komen. Wie ben jij, wie is je doelgroep en wat wil je bereiken met je mails? De antwoorden op deze vragen zijn de basis voor de strategie.

Stap 2: uitvoering

Voordat we op de verzendknop klikken, zorgen we ervoor dat de teksten, afbeeldingen en links in je e-mail correct en aansprekend zijn. Dan testen we de mailings zorgvuldig.

Stap 3: analyse

Na de verzending stroomt er waardevolle data binnen. Wie heeft de mail geopend? Op welke links is er geklikt? Dit gebruiken we om de volgende campagne te optimaliseren.

Volg Elephant!

Bekijk onze cases en lees alles over de nieuwste trends en ontwikkelingen op onze blog. Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze recentste artikelen en cases? Volg ons op social!

Bekijk onze blogBekijk ons werkVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

e-mail marketing
Contact opnemen...
Over e-mailmarketing praten?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
...of neem contact op met:
Fabian

Fabian

Online strateeg
Darko

Darko

Online advertising specialist