social media marketing

Social media marketing

Raak in gesprek met je doelgroep en betrek je klant op een andere manier bij je bedrijf.

Steeds meer mensen komen via social media voor het eerst in contact met je bedrijf. Met de juiste strategie, planning en ondersteuning bouw je een relatie op met je bestaande klant en kom je in contact met nieuwe klanten.

De mogelijkheden bespreken

Social Media marketing

Actief op de juiste kanalen

Bijna alle bedrijven met een website hebben een of meerdere social media-accounts. Maar is jouw doelgroep daar wel actief? En weet je waar je doelgroep over praat online?

Door sociale media goed voor je te laten werken, haal je meer uit je relaties. Zo blijf je in contact met je bestaande klanten, maar kom je ook in contact met potentiële nieuwe klanten. Met het advies en de praktische begeleiding van Elephant, haal je altijd het maximale uit sociale media.

Organisch versus betaald adverteren

Binnen social media marketing zijn er twee tactieken. De organische methode is voor de lange termijn, terwijl betaald adverteren op social media zich uitstekend leent voor online campagnes.

Organisch bereik

Organische social media marketing is gratis en een uitstekende oplossing voor de lange termijn. Elephant helpt je met je social media strategie, stelt doelen en ondersteunt bij het onderhouden van je kanalen.

Betaald bereik

Betaalde social media marketing als Facebook adverteren is ideaal als je snel een grote maar afgebakende groep gebruikers wilt bereiken. We bepalen je doelen, zetten de advertentie campagne op en maken de resultaten inzichtelijk.

Combinatie met content marketing

Bijna altijd is een combinatie van social media marketing en content marketing het sterkst.

Je kunt dan de content op je website laten samenwerken met de sociale media kanalen waarop je actief bent. Ook voor SEO heeft dit voordelen: door artikelen van je website op social media te delen, verbeter je de vindbaarheid van je website. Meer weten over SEO? Lees onze whitepapers met daarin de basics en de ontwikkelingen voor 2018!

SEO Basisbeginselen SEO Ontwikkelingen 2018

Volg Elephant!

Bekijk onze cases en lees alles over de nieuwste trends en ontwikkelingen op onze blog. Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze meest recente artikelen en cases? Volg ons op social!

Bekijk onze blogBekijk ons werkVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

Contact opnemen...
De mogelijkheden bespreken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
...of neem contact op met:
Fabian

Fabian

Online strateeg
Ruben

Ruben

Online Strateeg