Webshops met de focus op verkoop

Een online strategie is bij ons altijd de basis in een e-commerce traject. Daarmee verzorgen we een match tussen je shop en je doelgroep.

Zonder een goed plan heeft een investering geen nut. Wat wil je bereiken en hoe gaan we dit realiseren? We onderzoeken de mogelijkheden binnen jouw markt en kijken naar een geschikte aanpak om zo maximaal resultaat te behalen.

Bekijk onze e-commerce cases

Een optimale winkelervaring

Ons doel is om een voortreffelijke shop te maken voor jouw bezoekers. Hoe beter hun ervaring in jouw webshop, hoe groter de kans dat ze direct producten bij je kopen.

Ook optimaliseren onze ontwikkelaars de webshop voor zoekmachines. Jouw online marketing partner kan zo met SEO en SEA de vindbaarheid van je webshop verhogen. We werken samen met jou aan een duurzame relatie tussen jou en je bezoekers.

Magento 2 of WooCommerce?

Het kiezen van het juiste platform is essentieel. Het heeft namelijk invloed op je bedrijfsvoering. En kan op lange termijn grote impact hebben op je resultaat. Ook heeft de platform keuze een gevolgen voor je budget. Dus welk platform moet je kiezen ?

Het doel en de groeiambitie van je e-commerce website zijn belangrijke factoren voor het maken van een goede keuze. Heb je al een businesscase gemaakt van je shop, en weet je waar je heen wilt. Dat is mooi, want hoe meer wij weten over jouw business en je behoeften, hoe beter wij kunnen adviseren voor welk platform te kiezen.

Magento 2 webshops

Magento 2 is het meest gebruikte systeem ter wereld. Het is dé schaalbare e-commerce oplossing. Wil je in de toekomst ook in het buitenland verkopen of extra markten aanboren? Dan is Magento 2 the way to go!
Meer over Magento 2

WooCommerce webshops

WooCommerce is ideaal voor het opzetten van een eenvoudig e-commerce concept voor een specifieke markt. Het is eenvoudig op te zetten zodat je snel kunt starten met je online verkopen.

Meer over WooCommerce

E-commerce trajecten waar we trots op zijn

Samen met deze klanten hebben we mooie shops opgezet die zorgen voor groei.

Zullen we
Samen kijken wat Elephant voor jou kan doen?

Bel of mail mij voor een adviesgesprek.

Alen Sirovica - digitaal bureau Elephant