Proces

Magento 2 webshop

Er zijn maar weinig gevallen te bedenken waarin je met een Magento 2 webshop niet uit de voeten kunt.

Van een goed uitgedachte e-commerce strategie tot design, implementatie en integratie met je online marketing. Bij Elephant pakken we het complete traject van A tot Z voor je op.

Een succesvolle Magento 2 webshop begint bij de juiste online strategie. Vanuit deze strategie maken we de vertaling naar het juiste concept. We verzorgen de technische realisatie en analyseren de resultaten.

  • Strategie
  • Design
  • Implementatie
  • Service & onderhoud
Ik wil een advies gesprek plannen

 

Meet Magento Award 2017

Waardering voor het harde werk.

In 2017 zijn wij genomineerd voor een Meet Magento Award in de categorie Magento Innovatie. Dit voor de custom made widgets die wij in de website van VanMoof gebouwd hebben.

Op 10 mei 2017 mochten wij deze Meet Magento Award  in ontvangst nemen en daar zijn we natuurlijk super trots op!

Magento 2 award

Magento 2 webshops hebben uitgebreide koppelings- & integratiemogelijkheden

Koppel je Magento 2 webshop aan externe softwarepakketten om je workflow verder te optimaliseren. Waar kan je aan denken als we het hebben over koppelingen voor Magento 2 webshops?

Payment Service Providers

In een webshop zijn de betalingen cruciaal. Welke Payment Service Provider past het beste bij jouw shop? Niet alleen de betaal methoden die zij aanbieden, ook de service en het onderhoud van de koppeling zijn belangrijke factoren bij het maken van een keuze.

ecs-link

ERP, PIM, CRM

Als de verkoop heeft plaatsgevonden en je PSP heeft geïncasseerd wil je  alles snel en makkelijk in je boekhouding hebben verwerkt. Misschien werk je wel met een PIM om je product informatie uit het ERP te verreiken alvorens het naar je Magento 2 store gaat. En heb je een uitgebreid CRM om al je klantgegevens centraal in bij te houden en gerichte marketing acties uit te kunnen voeren? Dan is een koppeling met je webshop een vereiste.

Partnerschap

Verzend- of Fulfillmentpartners

Verstuur je jouw pakketten via PostNL, DPD of DHL? Of heb je meerdere partijen waar je pakketten door laat afhandelen? Misschien maak je wel gebruik van een fulfillmentcenter. Na de verkoop een van de belangrijkste onderdelen van je proces. Goed om ook hier dus even bij stil te staan en alle voor en tegen argumenten af te wegen.

Product feeds

Marktplaatsen als Bol en Amazon zijn in de e-commerce niet meer weg te denken. En kunnen een waardevolle aanvulling zijn in jouw marketing mix. Dan is een [product feed] vanuit jouw shop ideaal.

ecs-speech-bubble

Peer reviews

Het belang van klantbeoordelingen is in online marketing nog steeds een veel besproken onderwerp. De techniek heft op dit vlak ook niet stil gestaan en beoordelingsplatformen zoals Kiyoh, Trustpilot of Feedbackcompany zijn goed aan je Magento 2 webshop te koppelen.

Proces

Marketing Automation

Als je veel klanten heb is het handig om gebruik te maken van Marketing Automation tools. Een van de bekendste tools op dit gebied zijn de e-mail marketing tools zoals Mailchimp, Spotler of Campaign Monitor. Naast de e-mail marketing tools zijn er nog meer tools die we aan je Magento 2 webshop kunnen  koppelen om jouw marketing team te versterken.

Zullen we
Samen kijken wat Elephant voor jou kan doen?

Bel of mail mij voor een advies gesprek

Alen