Anne van Breda

Social media training

Voor veel bedrijven bevindt een belangrijk deel van de doelgroep zich op social media. Maar hoe zet je de kanalen effectief in?

De training wordt gegeven door Anne van Breda, onze online marketeer. Anne beheert alle grote online campagnes voor Elephant klanten. Van SEO tot content marketing en social media.

Wat ga je leren?

Anne van Breda

Wat leer je tijdens de training?

In de social media training bespreken we de volgende onderwerpen:

 • Opzetten van een social media strategie
  Welke kanalen zijn interessant voor jouw bedrijf? Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Instagram? Welke doelgroep(en) bevinden zich op die kanalen? Hoe ga je met die doelgroep communiceren? Wat ga je delen en wanneer? De antwoorden op deze vragen werken we uit in een social media strategie.
 • Opmaken en inrichten van kanalen
  Is de informatie die je op dit moment op je social media kanalen verstrekt wel aansprekend? Kun je je profielfoto en/of omslagfoto nog verbeteren? Is je Twitter-bio wel informatief genoeg? We nemen dit onder de loep en kijken waar we kunnen verbeteren.
 • Zakelijk gebruik van social media
  Op welke punten verschilt zakelijk gebruik van persoonlijk gebruik van social media? Hoe vertaalt zich dit naar jouw berichten? Wat zijn de best practices als bedrijf en welke tools kun je inzetten om de kanalen efficiënter te beheren?
 • Prestatieanalyse
  Hoe analyseer je de prestaties van je social media kanalen? Wat kun je uit die data opmaken? En hoe zet je die informatie vervolgens om tot inzichten die je helpen je social media strategie aan te scherpen?

Aan het eind van de training ben je in staat de voor jouw business belangrijkste social media kanalen effectief in te zetten en te beheren.

Liever incompany?

Heb je de social media training liever op eigen locatie? Dat kan, want we bieden de training ook incompany aan. Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Social media training volgen?
Contact opnemen...
 • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.
...of neem contact op met:
Fabian

Fabian

Online strateeg

M. 06 - 54 95 39 00
E. fabian@elephantcs.nl

Anne

Anne

Online marketeer

T. 078 84 30 433
E. anne@elephantcs.nl