Alen Sirovica

WordPress CMS training

Hoe benut je alle mogelijkheden van WordPress? In onze training leer je de belangrijkste WordPress basics en gaan we dieper in op SEO in WordPress, contentstructuur en pagina-opmaak.

De training wordt gegeven door Alen Sirovica, onze Creative Director. Hij heeft jarenlange ervaring met WordPress en heeft vele sites ingericht voor Elephant klanten.

Wat ga je leren?

Alen Sirovica

Wat leer je tijdens de training?

In de WordPress cms training behandelen we de volgende onderwerpen:

  • WordPress basics. We beginnen bij de basis en vertellen je alles over pagina’s, berichten, menu’s en widgets. Je leert hiermee hoe je zelf belangrijke onderdelen in je website kunt beheren.
  • Pagina-opmaak. In dit onderdeel leren we je de belangrijkste dingen over het vormgeven van je pagina. Denk bijvoorbeeld aan het uitlijnen van tekst en afbeeldingen of aan het bijsnijden van foto’s.
  • SEO voor WordPress. Hoe maak je pagina’s en berichten op je website beter vindbaar vanuit Google? Met een aantal essentiële SEO tips en tricks voor in WordPress heb je een groot deel van zoekmachineoptimalisatie zelf in de hand.
  • Content planning  & website structuur. Hoe kom je tot de beste content structuur voor jouw website? We gaan aan de slag met het creëeren van effectieve content plan en vertalen dit terug naar WordPress.
  • Google Analytics en WordPress. We leren je hoe je deze twee grootheden met elkaar laat samenwerken. Hoe kun je pagina’s en berichten in Google Analytics meten? En welke doelen wil je aan je website koppelen?
  • Optioneel: WooCommerce. Heb je een ‘WordPress webshop’ en wil je alle ins en outs van WooCommerce leren? Dan geven we een speciale training volledig gericht op WooCommerce.

Aan het eind van de training ben je in staat de belangrijkste functies van WordPress volledig te benutten. Tip: door de WordPress training te combineren met de SEO training kun je alles uit de SEO-training direct toepassen in WordPress.

Liever incompany?

Heb je de WordPress cms training liever op eigen locatie? Dat kan, want Elephant biedt de training namelijk ook incompany aan. Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

WordPress training volgen?
Contact opnemen...
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.
...of neem contact op met:
Alen

Alen

Creative Director

M. 06 - 46 05 46 60
E. alen@elephantcs.nl

Fabian

Fabian

Online strateeg

M. 06 - 54 95 39 00
E. fabian@elephantcs.nl