Aan de slag met WordPress

30% van de websites draait op WordPress, en daarmee is het meest gebruikte Content Management Systeem ter wereld.

Inmiddels hebben we meer dan 150 WordPress websites van A tot Z ontwikkeld. Of het nu gaat om een eenvoudige kleine website, grote webshop of online applicatie: we bedenken, ontwerpen en ontwikkelen altijd alles op maat.

Jouw mogelijkheden bespreken?
Liftoff

WordPress webshop met WooCommerce

WooCommerce is een snel opkomende WordPress plugin die je WordPress website uitbreidt tot een complete e-commerce oplossing.

We hebben inmiddels talloze WordPress webshops opgezet met WooCommerce. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer over WooCommerce

Altijd maatwerk

Een bestaand thema aanpassen? Niet bij ons. We ontwerpen WordPress websites & WordPress webshops met een volledige focus op de eindgebruiker.

WordPress zien we als een middel en niet als een oplossing. Wij passen ons niet aan op WordPress, maar laten WordPress zich aanpassen op ons.

Een intelligent dashboard

Een WordPress dashboard dat nóg slimmer is. Alle waardevolle informatie op één plek.
WordPress websites op maat
We geven je inzicht in hoe goed je website ervoor staat. Daarnaast heb je inzicht in je hostingverbruik en kun je direct contact opnemen met onze helpdesk. Rechtstreeks vanuit jouw WordPress Dashboard.

Proces

Efficiënt content management

Tijd besparen door content management toegankelijk te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat content management eenvoudig en snel moet kunnen.

Daarom geloven we in een schone en duidelijke structuur aan de achterkant van je WordPress site. Of we nu een WordPress website of WooCommerce webshop opzetten, onze integraties zijn altijd toegankelijk.

Zullen we
Samen kijken wat Elephant voor jou kan doen?

Bel of mail mij voor een advies gesprek

Alen Sirovica - digitaal bureau Elephant