De dev meetup in regio Dordrecht

We komen terug in 2023!

Liftoff

Sinds begin 2022 organiseert digitaal bureau Elephant meerdere meetups onder de naam: DEVbabbl.

DEVbabbl is een meetup voor developers die op zoek zijn naar manieren om zichzelf verder te ontwikkelen. Met onze meetup willen we vooral ervaringen laten delen door andere developers en developers onderling verbinden. Op 24 november heeft de 2e editie van DEVbabbl plaatsgevonden.

Deze meetup is bedoeld voor zowel beginnend als ervaren developers, die kennis willen delen over het vak, hun skills willen uitbreiden en met elkaar willen connecten.

De derde editie komt eraan!

Het volgende event staat gepland op donderdag 16 maart 2023. Welke onderwerpen aan bod zullen komen worden nog bepaald, wel kun je je hieronder vast aanmelden!

Planning

De agenda

Donderdag 24 november:

18:15 – 19:00 | Inloop & pizza 👩‍💻
We ontvangen je graag met pizza en een drankje


19:00 – 19:15 | Korte introductie


19:15 – 19:45 | Tom Harms – Webmotion in 2023
Tijdens deze talk laat Tom zien welke verschillende animatietechnieken er zijn en hoe je animaties kan toepassen in je eigen projecten om ze zo naar een volgend niveau te brengen.


19:45 – 20:15 | Miljan Janjetovic – Workshop SvelteKit
Benieuwd hoe je Svelte en Sveltekit kan gebruiken in jouw eigen projecten? Miljan gaat aan de hand van een korte workshop laten zien hoe hij SvelteKit gebruikt en geeft praktische voorbeelden hoe jij kan beginnen met SvelteKit.


20:15 – 20:30 | Pauze


20:30 – 21:00 | Martijn Schipper – Wat zijn frameworks als Inertia & Livewire en wat zijn de voor- en nadelen.
Het ontwikkelen van een headless SPA brengt veel voordelen met zich mee om moderne webapplicaties te ontwikkelen. Er kunnen echter ook nadelen zijn zoals technische complexiteit en langere implementatietijd. Tijdens de talk neemt Martijn je mee hoe oplossingen als Inertia & Livewire hier een tussenoplossing kunnen bieden.


21:00 – 21.30 | Borrel 🥂
We praten nog even gezellig na, drinken een biertje en wees niet getreurd, we zetten het WK-voetbal natuurlijk aan 😉

Sprekers & Hosts

Wie is er aanwezig waarmee je bij kunt praten en kunt sparren?

Aanmelden

Login

Meld je nu aan voor de DEVbabbl meetup, op donderdag 24 november. Het aantal mensen dat we per event kunnen toelaten is beperkt, schrijf je daarom op tijd in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tip: Naast de dev meetups organiseren we ook UX & Design meetups, genaamd UXplained. Meer informatie over UXplained meetups

Routebeschrijving

Waar moet ik heen eigenlijk?

We zitten aan de Burgemeester de Raadtsingel 93C te Dordrecht.

Kom je met de auto? Voor de deur kun je betaald parkeren aan de straat. Anders kun je gratis parkeren op het parkeerterrein aan de Weeskinderendijk (eerste 24 uur gratis).

Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf het station is het slechts 3 minuten lopen naar ons kantoor!