Over internetbureau Elephant

Een hecht team
met grote ambities

We zijn goed in het bedenken, ontwikkelen en optimaliseren van websites, webshops en (web)apps. Met een multidisciplinair team werken we met ruim 150 opdrachtgevers in Nederland en erbuiten.

Over internetbureau Elephant

Waar wij in geloven

Strategisch partnerschap

Onze kracht ligt in het bedenken, maken en optimaliseren van digitale producten. Van strategie tot uitvoering. Geef ons problemen en wij bedenken de geschikte oplossing.

Klein starten, groot eindigen

We geloven dat iedere website grote ambities moet hebben, maar dat we klein moeten beginnen. Een website is geen eindproduct, maar een proces. Geef het tijd om te groeien.

Onderdeel van het team

Een website maken we samen. Wij leiden het project, maar we hebben jouw input nodig. Onze opdrachtgevers schuiven dus aan bij het projectteam. Dit vraagt aandacht aan beide kanten.

Lange termijn

Samenwerking op lange termijn, daar geloven wij in. Naast bouwen en opleveren ook meedenken, uitbreiden en optimaliseren. Wij worden graag jouw online partner.

Eindgebruikers centraal

We maken niets voor jou als opdrachtgever, maar voor jouw eindgebruikers. Je website bedient namelijk jouw doelgroep. Mooie toeters en bellen laten we dus achterwege.

Alles inhouse

We geloven niet in uitbesteden. Alles wordt door onszelf bedacht, gemaakt en ontwikkeld. We zijn wel voorstander van open-source, maar geloven niet in kant-en-klare oplossingen.

Kennis maken?
Contact opnemen...
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
...of neem contact op met:
Fabian

Fabian

Online strateeg

M. 06 - 54 95 39 00
E. fabian@elephantcs.nl

Alen

Alen

Creative Director

M. 06 - 46 05 46 60
E. alen@elephantcs.nl