Een maatwerk website die past bij jouw organisatie
Groei

Laravel is hét PHP framework voor het ontwikkelen van webapplicaties.

Ben je op zoek naar een maatwerk webapplicatie die stabiel, betrouwbaar en veilig is, maar ook makkelijk uitbreidbaar en die je kunt koppelen aan externe systemen?

Dan is hét PHP framework Laravel zeker een goede optie om jouw webapplicatie op te ontwikkelen.  Door gebruik te maken van het Laravel Framework kunnen wij snelle, creatieve en custom (web)applicaties maken die een stabiele basis hebben.

Wij helpen als Laravel bureau met o.a. de volgende uitgangspunten:

  1. Je wilt jouw eindklanten van informatie voorzien vanuit een mijn omgeving
  2. Jouw eindgebruikers moeten kunnen communiceren middels een interactief platform
  3. Diverse systemen moeten data uitwisselen binnen een maatwerk interface
  4. Er zijn bedrijfskritische processen die geautomatiseerd dienen te worden in een back-office oplossing

Wij ontwikkelen altijd 0p basis van de juiste strategie. Met name de wensen/eisen van de (toekomstige) eindgebruiker zijn daar een belangrijke pilaar is. Daarnaast ontwikkelen we zo dat de webapplicatie uitbreidbaar is en de afhankelijkheid van ons als Laravel bureau minimaal is.

Jouw idee bespreken?

Zie ons als onderdeel van je team

om samen digitaal te groeien.

Laravel: niet de heilige graal

Hoewel onze specialisten graag met Laravel werken, willen we altijd eerst uitzoomen naar het complete vraagstuk. Want hoe kies je de juiste techniek?

De techniek die we gebruiken komt namelijk altijd pas als tweede om de hoek kijken. In de eerste plaats kijken we naar wat de doelstellingen van het project zijn: wat wil je nou echt bereiken. Er bestaan veel soorten frameworks, ieder met zijn eigen plus- en minpunten, voor- en nadelen en specifieke specialisaties. Er is dus voor ieder vraagstuk een passend framework.

Wij gebruiken uiteindelijk vaak Laravel omdat het voor ons een soort gereedschapskist is. Het zegt niet wat we moeten doen, maar faciliteert ons enorm in het bereiken van het uiteindelijke doel. Daarnaast zijn creativiteit, personalisatie en innoveren key bij onze Laravel projecten. We bouwen dingen die nog niet eerder zijn gebouwd. Oplossingen zo specifiek dat er geen enkel platform bestaat dat voldoet aan je eisen. Dat zijn ook de uitdagingen die we graag met jou aangaan. Wij zijn jouw Laravel bureau.

Lees meer over onze visie op Laravel
Chat
Op zoek naar een partner in crime voor Laravel?

Laten we eens kennismaken