WordPress Garagepark
Maatwerk

Een passende website

Een corporate website die naadloos aansluit op het verhaal van jouw bedrijf, een campagne website die de aandacht trekt of een werken-bij site waar potentiƫle werknemers direct enthousiast van worden. Dat is wat wij samen met jou realiseren.

Samen bepalen we de doelstellingen en de strategieƫn en wij werken dit uit tot een sprekend en aantrekkelijk design. Tot slot zorgen wij ervoor dat alle techniek staat als een huis en iedereen op elk type device van je website kan genieten.

In welk type websites zijn wij gespecialiseerd?

WordPress Dehora

Op maat gemaakt

en onderbouwd met de juiste strategie.

Winkelmand

Een e-commerce platform

De combinatie tussen branding en sales is bij ieder e-commerce traject een enorme uitdaging. Door onze ervaring en opdrachten voor mooie opdrachtgevers hebben wij dat gelukkig goed in de vingers.

Wij ontwikkelen e-commerce platformen die passen bij jouw product of dienst en zijn niet gebonden aan een bepaalde software. Per traject bepalen we of bijvoorbeeld Magento 2 of misschien juist wel WooCommerceĀ passend is. We hebben voor iedere oplossing kundige specialisten bij onze kudde.Ā 

Wat voor e-commerce platformen ontwikkelen we?

  • Gericht op Business to BusinessĀ 
  • Met de focus op branding en beleving voor de consument

Zie ons als je eigen...

digitale afdeling met 18 liefhebbers voor het vak.

Gebruiksvriendelijk

Een gebruiksvriendelijke webapp

Een klant portaal, offerte calculator, product configurator of een intranet. Dit zijn voorbeelden van webapps die je kunt inzetten om jouw leads, klanten of juist jouw medewerkers beter te kunnen bedienen.

Een effectieve webapp zorgt ervoor dat je specifieke processen efficiƫnter kunt inrichten Ʃn dat je de ervaring verbeterd voor jouw klant. Dat betekent dat je medewerkers meer tijd overhouden Ʃn dat je klanten gelukkiger worden. Wij bedenken, ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren webapps met precies dit als doel.

Wat voor webapps ontwikkelen we?

  • klant portalen & koppelingen met externe systemen
  • Product configurators & offerte modules
  • Event management portals
  • Communities
Chat
Ook een hechte samenwerking starten?

Laten we eens kennismaken!