Een werken-bij platform om ambitieuze professionals te werven

Mike in overleg bij STAR

"Elephant boost je online groei. Met een sterke website als basis en een team dat met je meedenkt, zet je elke dag een stap vooruit."

Mike ossenblok Marketeer Star Specialists @ STAR
Jordy neemt STAR mee door de website
Op bezoek bij STAR
Een bezoek bij STAR Specialists op locatie

Wil je ook ontdekken of het écht klikt? Vul je gegevens en je vraag hier in. Bellen of appen kan ook.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact opnemen met Floris

Liever direct contact? Bel of mail mij gerust.

  • Development
  • Design
  • Corporate website
  • Strategie
Een werken-bij platform om ambitieuze professionals te werven

Al sinds 2001 verbindt STAR de beste specialisten aan de meest uitdagende projecten en opdrachtgevers. Groot geworden in de petrochemische industrie en energiesector en bouwden ondertussen onze expertise uit naar life sciences, offshore en infra. Overal waar uitdagende projecten zijn, helpt STAR opdrachtgevers bij het vinden van de mensen die het tot een succes brengen. STAR is marktleider in Nederland en België en sinds 2016 ook actief in Duitsland. Vanuit het hoofdkantoor in Moerdijk en 8 kantoren bedienen we met onze gespecialiseerde consultants de belangrijkste projecten in Europa.

Ambitie

Het ambitieuze bedrijf groeit hard en om op het hoogste niveau te kunnen blijven presteren zijn er veel nieuwe collega’s nodig. Zo ontstond de wens voor een vernieuwde werken-bij website. Het doel? Een online plek creëren waar talenten zich aangetrokken voelen tot de cultuur en de visie van STAR Specialists. Aan Elephant de taak om dit te realiseren met een WordPress website die klaar is voor de toekomst. Wij hebben onze krachten gebundeld met Dentsu Creative en een nieuw werken-bij platform gecreëerd. Dentsu was verantwoordelijk voor de branding en ons team combineerde dit met de juiste strategie en techniek.

Strategie & design

Maar hoe garanderen we dat elke doelgroep snel en effectief de juiste pagina’s bereikt? Dankzij een uitgebreid scala aan filterfuncties is het voor de eindgebruiker eenvoudig om vacatures te filteren en snel de ideale match te vinden. De branding is naadloos overgezet naar een digitale beleving, die verder gaat dan een traditionele vacaturesite. Verschillende elementen zijn consequent door de hele website geïntegreerd, waardoor je bij het openen van de site direct de sfeer en cultuur van STAR ervaart. Het resultaat? Een overzichtelijke werken-bij website waarbij de potentiële collega’s direct zien waar STAR voor staat: een baan die elke verandering voor is.

Techniek

De behoefte aan werken-bij websites is met name merkbaar bij snelgroeiende organisaties zoals STAR. Er was een grote vraag naar een overzichtelijk en pakkend vacatureplatform dat perfect aansluit bij de werkcultuur en uitstraling van STAR. Onze expertise met het ATS-systeem kwam hierbij goed van pas. Dankzij de integratie met het ATS-systeem Recruitee wordt het opstellen, verspreiden en invullen van vacatures vereenvoudigd en versneld, waardoor het proces zo efficiënt mogelijk verloopt.

Resultaat

Het recruitmentplatform is dankzij de dynamische animaties en koppeling naar een ATS-systeem (Recruitee) een echte eyecatcher geworden. Een plek waar talenten zich aangetrokken voelen tot het employer brand van STAR. Nu en in de toekomst.