Altec

Klaar voor de toekomst: een corporate website met een geïntegreerd kantportaal

quote-altec-1360

“Dankzij de korte lijnen en verschillende contactmomenten kunnen we altijd snel met de juiste discipline schakelen wanneer het nodig is. Dat maakt samenwerken met Elephant erg prettig.”

Rens Huisman Marketeer ALTEC industrial identification
Rens is aan het uitleggen bij ALTEC aan Jeroen en Martijn van Elephant
Een kijk in het magazijn van ALTEC
We zijn veel op locatie geweest voor de ultieme klik
Mock-up telefoon Altec
Voorbeeld van de website

Je bent één click verwijderd van een echte klik. Vul je vraag hier in. Bellen of appen kan natuurlijk ook.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact met Jeroen

Liever direct contact? Bel of mail mij gerust.

  • Development
  • Design
  • Corporate website
  • Strategie
Klaar voor de toekomst: een corporate website met een geïntegreerd kantportaal

Al meer dan 50 jaar adviseren en levert Altec printsystemen voor industriële identificatie. Of het nu gaat om het afdrukken van enkele labels op locatie of het dagelijks produceren van duizenden labels in industriële omgevingen. De labels van Altec zijn geschikt voor diverse toepassingen en zorgen voor nauwkeurige identificatie, zelfs onder extreme omstandigheden. Bijvoorbeeld labels die bestand zijn tegen weersinvloeden, chemicaliën en temperaturen tot wel 1.000 °C.

Ambitie

Altec benaderde ons met een specifiek verzoek: het ontwikkelen van een corporate website met een geïntegreerd klantportaal en e-commerce sectie. Zij zochten naar een oplossing die het mogelijk maakt om duizenden producten effectief te beheren en tegelijkertijd een naadloze overgang tussen algemene bedrijfsinformatie en specifieke e-commerce functies te bieden. Daarnaast stond Altec voor een specifieke uitdaging met hun huidige website die gebaseerd was op het TYPO3 CMS. Deze was niet gebruiksvriendelijk voor beheerders, wat het beheer van hun uitgebreide productassortiment bemoeilijkte.

Strategie & design

Onze strategie omvatte de ontwikkeling van twee nauw verbonden platforms: een corporate website met een geïntegreerd klantportaal. Voor Altec ontwikkelden we deze tweeledige oplossing:

Corporate website: we ontwikkelden een gestroomlijnde, gebruiksvriendelijke corporate website die informatie biedt over Altec, met een e-commerce sectie.

Klantportaal: het klantportaal is naadloos geïntegreerd in de corporate website, maar biedt toegevoegde functionaliteiten zoals productbestelling, order tracking en gegevensbeheer.

Door middel van klantinterviews en data-analyse van gebruikersgedrag, hebben we ervoor gezorgd dat beide platforms de behoeften van de gebruikers direct aanspreken en waar nodig aanpassingen op beide platforms efficiënt doorgevoerd kunnen worden.

Techniek

We ontwikkelden een gebruiksvriendelijk klantportaal dat naadloos aansluit bij de corporate website met extra functies voor een verbeterde gebruikservaring in de e-commerce omgeving. Belangrijke functionaliteiten zoals ordertracking en databeheer zijn geïntegreerd. Om de beheerbaarheid van duizenden producten, verdeeld over diverse sectoren en met verschillende toepassingen, te verbeteren hebben we in samenwerking met Propeller een geavanceerd product beheersysteem geïmplementeerd. Dit systeem stelt Altec in staat om eenvoudig producten te beheren, waarbij Elephant ervoor zorgt dat relevante data wordt opgehaald en weergegeven via een eenvoudige interface.

Resultaat

Kortom, we hebben voor Altec een gebruiksvriendelijke corporate website met een geïntegreerd klantportaal ontwikkeld, die beide verrijkt zijn met essentiële e-commerce functies. Deze platforms zijn specifiek ontworpen om duizenden producten effectief te beheren en verbeteren de gebruikservaring met functies zoals order tracking en databeheer. Doorlopende gedragsanalyses en aanpassingen optimaliseren de interactie en ondersteunen Altec’s groei in diverse markten.

  • Bekijk website
  • Het team
    • Arno de Jong - Front-end Developer
      Ad

      Arno

      Front-end Developer
    • Bart van der Waerden - Front-end Developer
      Bv

      Bart

      Front-end Developer
    • Dilano Gökçen - Back-end Developer
      DG

      Dilano

      Back-end Developer
    • Jurriaan Grubben - Creative Designer
      JG

      Jurriaan

      Creative Designer
    • JL

      Jordy

      Lead Strategie en Design
  • Naar het team

lorem