Strategie

De corporate website als gezicht van jouw bedrijf.

Een corporate website is niets meer en niets minder dan een bedrijfssite. Hartstikke belangrijk dus, want het is vaak een van de eerste dingen die jouw (potentiële) klant te zien krijgt.

Een corporate website zegt veel over jou als organisatie. Wie ben je, wat doe je, hoe los je problemen op en waar sta je voor. Je moet ervoor zorgen dat jouw corporate website goed werkt, duidelijke informatie bevat en matcht met jouw boodschap en huisstijl.

De voordelen van een goede corporate website:

  1. De balans tussen branding en conversie is optimaal.
  2. Een corporate website is goed uitbreidbaar en kun je dus altijd blijven verbeteren.
  3. Het is een centrale plek voor je online- en contentmarketing.
  4. Je hebt zelf de vrijheid om de corporate website te beheren.

 Vrijblijvend een intake gesprek voor jouw corporate website?

Dan bel je even met Jeroen – onze digitaal strateeg – zodat jullie samen in kaart kunnen brengen wat de mogelijkheden zijn.

Stuur Jeroen een mailtje!
Of bel via 06 25 43 71 19


Dehora-case

Altijd de eindgebruiker centraal

door de juiste strategie.

Maatwerk

Corporate websites pakken we zo aan

Om tot het beste resultaat te komen, volgen we altijd vijf stappen.

Stap 1: De strategie

Met heldere doelstellingen. In enkele brainstormsessies brengen we jouw doelgroep in kaart en stellen we een strategisch plan en de bijbehorende doelen op. Dit is de basis van jouw corporate website.

Stap 2: Design

Onze designer gaat aan de slag met jouw corporate website. Het design wordt volledig afgestemd op jouw bezoekers en moet ervoor zorgen dat de gebruiker zich thuis voelt op jouw corporate website maar tegelijkertijd ook gemakkelijk zijn doel kan bereiken.

Stap 3: Development

Als het design helder is, starten de developers met het maken van de databasestructuur van jouw corporate website. Ook zorgen zij ervoor dat je makkelijk en snel nieuwe content kunt plaatsen. We werken met meerdere ontwikkelrondes, ook wel sprints genoemd.

Stap 4: Content

Teksten, afbeeldingen, video’s en infographics zijn onderdelen die je corporate website echt af maken. Er gaat veel tijd in contentcreatie zitten en we merken dat onze klanten er regelmatig moeite mee hebben. Wij hebben een netwerk van copywriters, fotografen en videomakers die je kunnen helpen.

Stap 5: Groei

Na oplevering en lancering zorgen we voor (technisch) onderhoud en bieden we support bij onder andere contentmanagement en technische issues. Hiervoor hebben we op maat gemaakte onderhoudscontracten. Jouw website wordt geplaatst op een van onze managed servers die volledig geoptimaliseerd zijn voor corporate websites. Tot slot kun je bij ons trainingen volgen om je kennis van WordPress te vergroten.

Zullen we
Zullen we samen naar jouw corporate website kijken?

Bel of mail mij voor een kennismaking.