Corporate websites van klein tot groot

Die je doelgroep perfect aanspreken, informeren en converteren.

Bij Elephant leggen we de nadruk op de informatiestructuur. Wat wat wil je communiceren? Wie is de doelgroep? Wat wil je bereiken? Een gedegen strategie helpt om de juiste resultaten te boeken.

Strategie

Een strategie met heldere doelstellingen

Dat is wat je nodig hebt voor een vliegende start. Heb je deze nog niet of nog niet helemaal compleet? Dan denken we graag met je mee.

In enkele brainstormsessies en met onderzoek brengen we je doelgroep in kaarten en stellen we samen het strategisch plan en de doelen op. Dit is de basis voor jouw nieuwe corporate website.

UX toepassen in het design voor conversie

Onze designers gaan aan de slag met de interfaces en visual designs. De doelgroep moet op z’n eigen golflengte worden aangesproken en daar wordt het design op afgestemd.

De gebruiker moet zich thuisvoelen op je corporate website en makkelijk vinden waar hij/zij naar opzoek is. Dat is waar UX in de basis over gaat.

Proces

Development loopt overal doorheen

Zodra de eerste onderdelen helder zijn, starten de developers met het maken van de juiste databasestructuur en zorgen er voor dat jij makkelijk en snel nieuwe content kan plaatsen of pagina’s kan aanmaken.

We werken met meerdere ontwikkelrondes, ook wel Sprints genoemd. Het is belangrijk om regelmatig met het team bij elkaar te komen om zaken te valideren en waar nodig bij te sturen.

De content is wat een corporate website volledig maakt

Teksten, afbeeldingen, video’s, of  infographics. Zijn de onderdelen die je site volledig maken. Er gaat veel tijd zitten in de creatie van goede content. En wij zien vaker dat opdrachtgevers hier moeite mee hebben.

Daarom hebben wij een netwerk van copywriters, fotograven, video makers en ontwerpers die jou kunnen helpen om al deze content te creëren.

 

Liftoff

Lancering en onderhoud

Na oplevering en lancering zorgen we voor (technisch) onderhoud en bieden we support bij content management en technische issues. Hiervoor hebben we op maat gemaakte onderhoudscontracten.

We plaatsen jouw website op een van onze managed servers. Deze hebben we compleet geoptimaliseerd voor corporate websites. Heb je nou heel veel verkeer, dan kunnen we een eigen server voor je opzetten. Ook kun je trainingen bij ons volgen om je WordPress kennis te vergroten.

Zullen we
Samen kijken wat Elephant voor jou kan doen?

Bel of mail mij voor een kennismaking.