Wordpress bureau
Partnerschap

Jouw WordPress website
op maat gemaakt

Je bent op zoek naar een WordPress maatwerk website? Als WordPress bureau snappen we dat als geen ander. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte content managementsysteem (CMS).

Niet zo gek, want door de flexibiliteit zijn de mogelijkheden echt eindeloos. Onder andere de websites van Microsoft, MTV en Walt Disney draaien op dit systeem. En ja, natuurlijk is ook onze website een WordPress maatwerk oplossing.

Wij zijn jouw WordPress bureau in deze situaties:

 1. Je wilt meer flexibiliteit en vrijheid in het CMS
 2. De website moet aansluiten bij je (nieuwe) positionering
 3. Het moet ontwikkeld worden op basis van de ‘klantreis’
 4. Er zit complexiteit in het gebruik van meerdere websites (multi-site)
 5. In meerdere landen wil je aan de slag met je CMS
 6. Je hebt bijzondere (technische) wensen

Wij ontwikkelen altijd op basis van een onderbouwde strategie en uniek design. Hierbij hebben we altijd jouw eindklant in ons achterhoofd en nemen we het minimaliseren van afhankelijkheid van ons als WordPress bureau enorm serieus.

Jouw idee bespreken?
WordPress website op maat WordPress Bureau Elephant

Jouw eigen digitale afdeling

om samen digitaal te groeien.

Maar wat maakt WordPress als
CMS nou zo speciaal?

Maatwerk website bespreken
Customerjourney

Al meer dan 12 jaar werken wij met WordPress en dat is niet voor niets. Wij zijn onwijs fan van dit CMS, omdat:

 • Open source structuur
 • Grote gebruikers en ontwikkelaars community
 • Snelle leercurve
 • Focus op gebruiksvriendelijkheid
 • Eenvoudig uit te breiden met plugins of maatwerk

Kortom: dit is in 80% van de gevallen het juiste CMS.

Strategie

WordPress bureau Elephant

Met ons team van 18 professionals hebben we de afgelopen jaren meer dan 200 technische WordPress websites ontwikkeld. Flink wat, maar elke website is uniek en wordt van scratch af aan op maat gemaakt. En als je denkt dat wij enkel het bouwen van de website uit handen nemen, heb je het fout.

De eerste indruk van je website is alles bepalend, dus wij helpen je ook met een doordachte klantreis en ijzersterk design. Zo zorgen we ervoor dat je echt indruk maakt op je klanten.

Tijdens het ontwikkelen van elke WordPress maatwerk website doorlopen we de volgende vier stappen:

Stap 1: Strategie

Zomaar iets bouwen daar houden we niet van. Zonder goede fundering kom je nooit tot de beste website. In deze eerste fase kijken we daarom samen met jou naar de kernboodschap, de ideale klant en de klantreis. Zo creƫren we een goed doordachte strategieƫn gaan we goed voorbereid van start.

Stap 2: Design

Het oog wil ook wat. Daarom creƫren we een goed doordacht en visueel aantrekkelijk webdesign. Een design wat je klanten niet alleen aanspreekt, maar ook direct duidelijk maakt waar hij of zij moet zijn.

Stap 3: Development

De wereld is al ingewikkeld genoeg, daarom doen onze developers er alles aan om technologie zo behapbaar mogelijk te maken. Als WordPress bureau creƫren we naast een mooie voorkant ook een overzichtelijke en duidelijke achterkant van je WordPress website op maat. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Stap 4: Groei

Als WordPress bureau blijven we ook na oplevering met je meekijken. We zorgen niet alleen dat je WordPress website stabiel draait en blijven actief met je meedenken op basis van analyse. Kortom: we doen er alles aan om het maximale uit jouw website te halen.

Chat
Jouw WordPress maatwerk bespreken?

Laten we eens kennismaken!

Floris-Elephant