De bedrijfssite ook op een tablet goed beschikbaar
Partnerschap

Jouw WordPress website
op maat gemaakt

Je bent op zoek naar een nieuwe op maat gemaakt WordPress website? Snappen we. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte content managementsysteem (CMS).

Niet zo gek, want door de flexibiliteit zijn de mogelijkheden echt eindeloos. Onder andere website van Microsoft, MTV en Walt Disney draaien op dit systeem. En ja, natuurlijk is ook deze website op basis van WordPress ontwikkeld.

Wij helpen jou als opdrachtgever graag met o.a. de volgende uitgangspunten:

  1. Je wilt meer flexibiliteit en vrijheid in het CMS
  2. De website moet aansluiten bij je (nieuwe) positionering
  3. Het moet ontwikkeld worden op basis van de ‘klantreis
  4. Er zit complexiteit in het gebruik van meerdere websites (multi-site)
  5. In meerdere landen wil je aan de slag met je CMS

Enfin, wij ontwikkelen altijd op basis van een onderbouwde strategie. Hierbij hebben we altijd jouw eindklant in ons achterhoofd en nemen we het minimaliseren van afhankelijkheid van ons als bureau enorm serieus.

Jouw eigen digitale afdeling

om samen digitaal te groeien.

Maar wat maakt dit
CMS-systeem nou zo speciaal?

Customerjourney

Ten eerste is WordPress een open systeem, wat compatibel is met allerlei handige plugins, waarmee je extra functionaliteiten aan je website kunt toevoegen.

Dit geeft je talloze mogelijkheden, ook op het gebied van webshops en betalingen. Daarnaast werkt WordPress simpelweg ontzettend fijn voor de eindgebruiker en kan je echt alle kanten op qua design.

Hierdoor kunnen kan je de website echt volledig naar wens bouwen én vormgeven.

Zo sluit de website naadloos aan bij je (nieuw) positionering en de ideale klantreis

Strategie

WordPress en Elephant gaan hand in hand

Met ons team van 18 professionals hebben we de afgelopen jaren meer dan 200 technische WordPress websites ontwikkeld. Flink wat, maar elke website is uniek en wordt van scratch af aan op maat gemaakt. En als je denkt dat wij enkel het bouwen van de website uit handen nemen, heb je het fout.

De eerste indruk van je website is alles bepalend, dus wij helpen je ook met een doordachte klantreis en ijzersterk design. Zo zorgen we ervoor dat je echt indruk maakt op je klanten.

Tijdens het ontwikkelen van elke WordPress website doorlopen we de volgende vier stappen:

Stap 1: Strategie

Zomaar iets bouwen daar houden we niet van. Zonder goede fundering kom je nooit tot de beste website. In deze eerste fase kijken we daarom samen met jou naar de kernboodschap, de ideale klant en de klantreis.Zo creëren we een goed doordachte strategieën gaan we goed voorbereid van start.

Stap 2: Design

Het oog wil ook wat. Daarom creëren we een goed doordacht en visueel aantrekkelijk webdesign. Een design wat je klanten niet alleen aanspreekt, maar ook direct duidelijk maakt waar hij of zij moet zijn.

Stap 3: Development

De wereld is al ingewikkeld genoeg, daarom doen onze developers er alles aan om technologie zo behapbaar mogelijk te maken. Wij creëren naast een mooie voorkant ook een overzichtelijke en duidelijke achterkant van je WordPress website. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Stap 4: Groei

Ook na oplevering blijven we met je meekijken. We zorgen niet alleen dat je WordPress website stabiel draait en blijven actief met je meedenken op basis van analyse. Kortom: we doen er alles aan om het maximale uit jouw website te halen.

Chat
Ontdekken hoe wij samen kunnen groeien?

Laten we eens kennismaken!