De bedrijfssite ook op een tablet goed beschikbaar
Partnerschap

Jouw WordPress site op maat gemaakt.

Inmiddels hebben we als WordPress bureau meer dan 150 WordPress websites van A tot Z ontwikkeld. Of het nu gaat om een eenvoudige kleine website, grote webshop of online applicatie: we bedenken, ontwerpen en wij bouwen altijd alle websites op maat. We durven onszelf wel WordPress specialist te noemen. Met jouw eindklant in het achterhoofd gaan we graag voor jou aan de slag.Vrijblijvend een WordPress intake gesprek?

Of wil je sowieso een WordPress website laten maken? Dan bel je even met Alen – onze digitaal strateeg – om in kaart te brengen wat jouw mogelijkheden zijn. Wij helpen je graag.

Plan een call met Alen
Of bel via 06 46 05 46 60


 

Een team van WordPress specialisten

… bestaande uit 17 vakidioten.

... die enorm enthousiast worden van mooie samenwerkingen.

Liftoff

Drie belangrijke componenten in onze WordPress websites

Altijd maatwerk

Een bestaand thema aanpassen? Niet bij ons. Onze ervaren WordPress specialisten ontwerpen WordPress websites & WordPress webshops met een volledige focus op de eindgebruiker. Dat past niet in een standaard thema, dus we gebruiken altijd maatwerk.

WordPress zien we als een middel en niet als een oplossing. Wij passen ons niet aan op WordPress, maar laten WordPress zich aanpassen op ons.

Een intelligent dashboard

Een WordPress dashboard dat nóg slimmer is. Alle waardevolle informatie op één plek.
WordPress websites op maat
We geven je inzicht in hoe goed je website ervoor staat. Daarnaast heb je inzicht in je hostingverbruik en kun je direct contact opnemen met onze helpdesk. Rechtstreeks vanuit jouw WordPress Dashboard. We zijn méér dan een WordPress website bureau.

Efficiënt content management

Tijd besparen door content management toegankelijk te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat content management eenvoudig en snel moet kunnen.

Daarom geloven we in een schone en duidelijke structuur aan de achterkant van onze websites. Of we nu een WordPress website of WooCommerce webshop opzetten, onze integraties zijn altijd toegankelijk.

Liftoff

WordPress webshop met WooCommerce

WooCommerce is een snel opkomende WordPress plugin die WordPress websites uitbreidt tot een complete e-commerce oplossing.

We hebben inmiddels talloze WordPress webshops opgezet met WooCommerce. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website?

Meer over WooCommerce
Zullen we
Jouw eigen WordPress website laten maken?

Laten we eens kennismaken!