Maatwerk website

Laat jouw organisatie opvallen met een onderscheidende en krachtige maatwerk website. In dit digitale tijdperk is het cruciaal om online goed gepositioneerd te zijn, en daar gaat een maatwerk website verder dan alleen een standaard template.

Ontdek de kracht van maatwerk websites

‘Een website op maat gaat verder dan een standaard template’

Een maatwerk website is meer dan alleen een online visitekaartje. Een website op maat ademt je gehele cultuur en visie van jouw bedrijf, waardoor bezoekers niet alleen zien wat je doet, maar ook voelen waar je voor staat. Het biedt een unieke gelegenheid om jouw merkidentiteit te versterken. 

Jouw idee bespreken?

Een deep dive in jouw wereld

Een website op maat. We kijken verder dan enkel het bouwen van een website of doorvoeren van je huisstijl en logo. Wij nemen een deep dive in jouw wereld. We denken met je mee én dagen je uit om het beste uit jouw digitale aanwezigheid te halen. Van strategie en design tot technische aspecten. Jouw website is de digitale etalage van je bedrijf, waar je verhaal volledig tot leven komt.

Maak het verschil met een website op maat

Wanneer je met ons in zee gaat, werken we aan een totaalplaatje:

 • De¬†branding¬†van jouw organisatie: wat wil je met jouw organisatie uitstralen naar de eindgebruiker?
 • Het¬†verhaal¬†achter jouw organisatie: wat maakt de organisatie uniek?
 • Het¬†doel¬†van de website: welke resultaten wil je behalen?
 • De propositie: wat wil jij¬†bereiken¬†met de website? Wie is je¬†doelgroep?
 • Specifieke wensen: bedien jij klanten in¬†√©√©n taal, of in¬†meerdere talen? Of heb je andere specifieke wensen voor jouw website?
Bekijk hier onze aanpak

Ontdek de veelzijdigheid van een website op maat

We vinden het belangrijk dat we jouw website in goede handen bij je achterlaten. In het systeem zijn er geen onnodige functies aanwezig, maar tegelijkertijd bieden de systemen waarmee wij werken talloze mooie mogelijkheden, zodat jouw wensen bijna altijd te realiseren zijn.

 • Een slim ingericht CMS
 • Flexibele pagebuilder om zelf pagina‚Äôs op te bouwen
 • Juiste tools en techniek voor een sterke SEO
 • Rechten & rollen voor gebruikers toekennen
 • Veilig, snel en AVG proof

Maar wat we vooral niet uit het oog verliezen is dat jij aan de achterkant eenvoudig je weg kunt vinden. Dat lukt zonder al teveel moeite, beloofd!

Gebruikservaring is minstens zo belangrijk

 

Wij zien het als onze missie dat jouw eindgebruiker in één oogopslag ziet waar hij of zij op de website moet zijn. Jouw website moet er niet alleen mooi uitzien, maar moet ook goed kunnen werken. Gebruikservaring van de website is voor ons een belangrijk onderdeel in het proces van jouw maatwerk website. Onze belangrijkste uitgangspunten voor een goede gebruikerservaring:

 • Altijd op basis van doelgroep onderzoek & best practices (UX)
 • Slimme layout & navigatie
 • Optimale paginasnelheid

Zo kan jouw doelgroep moeiteloos navigeren door jouw website. Een website op maat, die perfect aansluit bij de wensen en het gedrag van jouw doelgroep! 

Een samenwerkingspartner voor jouw website op maat

Een goede samenwerking leidt tot het beste resultaat voor jouw maatwerk website.

Wanneer je met ons de samenwerking aangaat, zijn we collega’s. Geen leverancier, maar een betrokken samenwerkingspartner. Wij willen jouw wensen begrijpen. Om zo samen tot een sterke website komen en jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Chat
Heb jij een idee voor een maatwerk website?

Laten we eens sparren!

Floris-Elephant