Diensten

Groei

We snappen maar al te goed dat het lastig kan zijn om in te zien welke stappen je moet zetten om gezond door te groeien en een volgende slag te maken. Precies daarmee helpen we je. Daarnaast zorgen we voor support en onderhoud van je bestaande digitale platformen, zodat alles soepel blijft draaien en klaar is voor toekomstige ontwikkelingen​​​.

Samen kijken met MAAT naar verbeteringen!
Sessie over zichtbaarheid

Veel bedrijven weten niet welke stap ze moeten nemen om hun digitale infrastructuur te verbeteren. Als het platform niet goed functioneert of de samenwerking met partners stroef verloopt, leidt dit vaak tot stagnatie. Daarnaast kan het onderhoud en de veiligheid van je platform een grote zorg zijn, want je wilt dat het altijd beschikbaar is. Ook merk je dat de zichtbaarheid van je merk afneemt zonder een consistent contentplan. Wij bieden oplossingen door middel van gericht advies, betrouwbare hosting, en strategische contentondersteuning. 

Deze uitdagingen gaan we tackelen:

De volgende stap

Je weet niet welke stap te nemen om je digitale infrastructuur te verbeteren. Veel bedrijven lopen vast als hun platform niet goed werkt of de samenwerking met partners stroef verloopt.

Veiligheid data

De veiligheid van je platform is cruciaal. Wat als je klantgegevens in verkeerde handen vallen of je systeem crasht? Dit soort scenario’s kunnen je bedrijf stilzetten.

Relevant blijven

De angst dat je merk vervaagt, is reëel. Zonder een consistent contentplan kan je merk snel uit beeld verdwijnen, terwijl concurrenten je voorbijstreven. Dit leidt tot afnemende groei.

Stabiliteit team

Je wilt zekerheid hebben dat je business door kan gaan en de digitale infrastructuur is daarin de rode draad. De partner met wie je samenwerkt moet dat echt begrijpen.
Poort6 zorgt voor een juiste leefomgeving

"We werken al een paar jaar fijn samen met Elephant. Ze zijn een goede sparringpartner voor onze online communicatie. We zijn blij met de look en feel van onze website. En natuurlijk alle tools die we samen met hen ontwikkelen."

Miranda Boer Communicatieadviseur @ Poort6

Deze diensten brengen jou verder

Hosting
Onze hosting draait op eigen servers bij een betrouwbare partner, speciaal ingericht voor Elephant-klanten. We bieden ook de optie om een dedicated server voor één klant te reserveren, zodat je maximale veiligheid en prestaties hebt.

Support
Ons dedicated supportteam staat klaar om problemen direct aan te pakken. We zorgen ervoor dat eventuele issues snel worden opgelost, zodat je platform altijd optimaal functioneert en je geen zorgen hebt over downtime.

Consultancy
Met onze uitgebreide kennis en expertise bieden we consultancy op maat. We onderzoeken je platform grondig en leveren een gedetailleerd advies, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen en je digitale infrastructuur kunt optimaliseren.

Content ontwikkeling
Met ons vaste partnernetwerk kunnen we jouw bedrijf voorzien van nieuwe (relevante) content. Zodat je niet alleen bij livegang in de ‘picture’ staat, maar ook daarna. 

De specialisten

Martijn Schipper - Back-end Developer
Martijn Schipper - Back-end Developer
Lead Back-end Development
Puck Brouwer - Marketeer
Puck Brouwer - Marketeer
Marketeer
Arno de Jong - Front-end Developer
Arno de Jong - Front-end Developer
Front-end Developer
Ilse de Boer - Lead projectmanagement
Ilse de Boer - Lead projectmanagement
Lead Projectmanagement

Je bent één click verwijderd van een echte klik. Vul je vraag hier in. Bellen of appen kan natuurlijk ook.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact met Jeroen

Liever direct contact? Bel of mail mij gerust.

Floris van Ast - Business Developer
Floris
  • Business Developer
  • Papa
  • Sneakerhead
  • Closer
  • MVP
  • Flauwe grappen
  • Wereldvoetballer
  • Klantgericht
Floris van Ast - Business Developer

De click van Floris
Met zijn energieke aanpak is Floris een drijvende kracht achter de relaties met onze opdrachtgevers. Floris begeleidt nieuwe en bestaande opdrachtgevers door hun wensen en eisen te vertalen naar passende voorstellen met bijbehorende budgetten en tijdlijnen. Hij richt zich op relatiebeheer, zorgt voor een gezond gevulde planning bij Elephant, en houdt zich bezig met leadgeneratie.

De klik van Floris
De klik voor Floris zit in de cultuur van onze kudde. Jonge professionals die hun passie uitvoeren en samen toffe projecten realiseren. Hij voelt de vrijheid binnen zijn rol, hierdoor ontstaan waardevolle en sterke relaties met opdrachtgevers en binnen ons team! Daarnaast is Floris onderdeel van onze feestcommissie, waarbij hij niet alleen zorgt voor blije opdrachtgevers maar ook voor blije gezichten bij zijn collega’s.

Floris aan het woord

Martijn Schipper - Back-end Developer
Martijn
  • Lead Back-end Development
  • Sportief
  • Avontuurlijk
  • Praat soms in zichzelf
  • Gebruikt het kantoor als pakketpunt
Martijn Schipper - Back-end Developer

De click van Martijn
Martijn is als lead developer de technische eindbaas en eindverantwoordelijke voor het development team. Hij zorgt ervoor dat voor elke case de beste technische oplossing wordt ontwikkeld om het probleem van de opdracht op te lossen. Intern optimaliseert hij de development workflow en ondersteunt hij de ontwikkeling van het team. Als langst werkende olifant binnen onze kudde heeft Martijn de groei van zowel het aantal collega’s als het bedrijf zelf meegemaakt. Met zijn jarenlange ervaring ondersteunt hij het managementteam met zijn visie.

De klik van Martijn
Martijn’s klik zit in het volledig doorgronden van de branche en het probleem van de opdrachtgever om daar als team een perfecte technische oplossing voor te ontwikkelen. Niet alleen een oplossing die technisch sterk is, maar ook naadloos aansluit op de behoeften en doelen van de opdrachtgever.

Puck Brouwer - Marketeer
Puck
  • Marketeer
  • Wintersport lover
  • Vrolijk
  • Feyenoord fan
  • Hockeymeid
  • Tik Tok addict
Puck Brouwer - Marketeer

De click van Puck
Puck is de drijvende kracht achter de marketing bij Elephant. Als verantwoordelijke voor alle externe communicatie zorgt zij dat alles nauwgezet wordt vastgelegd en gedeeld op sociale media. Naast het beheren van de social kanalen, organiseert ze evenementen en werkt ze samen met onze partner Raft aan de online marketing.

De klik van Puck
Puck is altijd op jacht naar de nieuwste trends op social media. Met de meest toffe visuals en leuke, boeiende content creëert ze een klik met de online wereld. Door samen te werken met het designteam en een doordachte contentstrategie toe te passen, streeft ze ernaar dat Elephant onmisbaar wordt. Ze wil de kernwaarden echt tot leven brengen. Dit alles doet ze in een jong team vol humor, wat zorgt voor een leuke werksfeer.

Arno de Jong - Front-end Developer
Arno
  • Front-end Developer
  • Muziekliefhebber
  • Filmfanaat
  • Kampeerder
  • Amateur DJ
  • Man van dilemma dinsdag
Arno de Jong - Front-end Developer

De click van Arno
Arno is onze creatieve front-end developer, hij weet als geen ander iedere animatie een extra twist te geven die een digitale oplossing helemaal tot leven brengt. Hij werkt nauw samen met onze designers om ervoor te zorgen dat websites en apps niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook vlekkeloos functioneren op diverse apparaten en browsers.

De klik van Arno
Als creatieve developer bij Elephant krijgt Arno energie van het bedenken van verrassende animaties die een site tot leven brengen. Hij streeft ernaar om altijd een stapje extra te zetten en de verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen met unieke en onverwachte details. Samen met collega’s sparren over toffe ideeën en animaties haalt hij dan ook een hoop plezier uit.

Ilse de Boer - Lead projectmanagement
Ilse
  • Lead Projectmanagement
  • Sportief
  • Nieuwsgierig
  • Tikkie eigenwijs
  • Spelletjes fanaat
Ilse de Boer - Lead projectmanagement

De click van Ilse
Ilse is, als lead projectmanager, de spin in het web van projectmanagement. Zij leidt grote projecten en zorgt dat alle processen rondom deze projecten vlekkeloos verlopen. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor alle processen rondom projectmanagement bij Elephant. Ze focust zich op het behalen van een juiste balans binnen het team, productiviteit, en het verbeteren van de samenwerking tussen de afdelingen.

De klik van Ilse
Ilse houdt van de afwisseling die haar rol met zich meebrengt. Geen dag is hetzelfde. Iedere dag schakelt ze weer met verschillende mensen binnen een project of binnen de kudde. Elk project brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, en heeft dan ook een passende aanpak nodig. Dit maakt haar werk uitdagend en leuk!

Ilse aan het woord