Samen groeien na oplevering
Groei

Wij hebben #samengroeien niet voor niets als favoriete credo.

We krijgen namelijk heel veel energie van samenwerkingen waar alle betrokken partijen beter van worden, dus dat is iets waar wij altijd naar streven.

Daarom laten we je na het lanceren van je site, shop of app niet zomaar los. Dat is juist het moment waarop het echte groeien begint. Wij helpen je onder andere bij:

  • Hosting & support – Stabiel en altijd bereikbaar, laat dat maar aan ons over
  • Customer Journey Mapping – Welke touchpoints kunnen beter?
  • Roadmapping – Prioriteren, doelen stellen en de financiële planning op orde
  • Design – Uitbreiding van het design zodat het altijd passend blijft
  • Development – Optimalisaties en uitbreidingen in korte iteraties
Partnerschap

De hosting & support

Na oplevering van de website, webshop of webapp, zorgen we ervoor dat deze bereikbaar is en onderhouden blijft onder een servicepakket.

De hosting wordt volledig door ons gemanaged. Bij de inrichting hiervan kijken we altijd naar de specifieke eisen van de oplossing. Doordat we de website zelf hebben ontwikkeld, kunnen we de hosting volledig op maat inrichten en optimaliseren. Dit doen we samen met onze vaste hostingpartner. Ook het blijven monitoren na de livegang is hier een belangrijk onderdeel van. Uiteraard zorgen we ook voor regelmatige updates, zodat alles goed en veilig blijft draaien. Tot slot staan we via onze support altijd klaar voor ondersteuning en vragen.

Samen blijven groeien
Continue

Het dashboard & de prestatierapporten

Om juiste beslissingen te kunnen nemen, is het hebben van relevante data ontzettend belangrijk. Helemaal in het digitale en online spectrum.

Daarom zetten wij samen met jou (of jouw online marketing partner als je die hebt) een goede en duidelijke analysestructuur op en plaatsen alle belangrijke data in een overzichtelijk dashboard.

Maar veel data gaat dieper en het is lastig om dat simpel weer te geven in een enkel dashboard. Daarom maken wij ook prestatierapporten. Dit doen we bijvoorbeeld per kwartaal of per half jaar. In zo’n rapport analyseren we al jouw data uit Google Analytics, Hotjar en ons eigen SEO-dashboard. We vertellen je precies wat er goed gaat, wat beter kan en welke kansen we zien. Zo verbeteren we jouw site of shop op basis van data en dat is echt #samengroeien!

Groei realiseer je niet in je eentje

Zeker in het speelveld waarin wij actief zijn is het belangrijk om de juiste mensen om je heen te verzamelen. Dat hebben wij gedaan, want al onze partners zijn specialist in hun eigen vakgebied.

Chat
Eens ontdekken hoe wij samen kunnen groeien?

Bel of mail mij voor een kennismaking.