Sollicitaties door recruitment website
Partnerschap

Hoe ziet jouw ideale recruitment website eruit?

Een groeiende organisatie vraagt om de juiste mensen. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste mensen aan je bindt? Waar vind je ze? En andersom: waar vinden zij jóu? Met een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke recruitment website valt jouw organisatie op bij toekomstige werknemers.

Waar we rekening mee houden bij het realiseren van een recruitment website voor jouw organisatie?

  1. We hebben een standaard WordPress framework ontwikkeld om snel een werken-bij website live te hebben, maar kunnen ook van volledig maatwerk voorzien.
  2. De recruitment website spitsen we volledig toe op de juiste doelgroep.
  3. Een online strategie om een zo groot mogelijk resultaat te halen uit de recruitment website? Regelen we voor je.
  4. Alle processen zullen stroomlijnen met andere systemen die jullie gebruiken.
  5. De data vanuit een ATS of CRM perfect wordt altijd opgehaald en/of teruggeschoten via een API.
  6. Welk systeem jullie ook gebruiken (van BullHorn, SalesForce, Recruitee en Homerun tot de minder bekende softwarepakketten), wij zijn ermee bekend en zorgen dat het werkt

Kortom: De recruitment website van jouw organisatie moet opvallen. Daar helpen wij je bij, door de omgeving volledig af te stemmen met jullie huisstijl en met de wensen die jullie hebben voor de digitale wervingsomgeving.

Jouw idee bespreken?

Je eigen digitale afdeling

met 18 vakspecialisten.

Continue

Een recruitment website voor iedere situatie

Recruitment websites zijn er voor allerlei situaties. Van grote tot kleine bedrijven, van twee tot honderd vacatures… Wij helpen je graag. Benieuwd welke vorm voor jouw organisatie passend is?

1. Maatwerk vacature website

Als detacheerder of uitzender wil je het perfecte verhaal, voor zowel je klanten als voor nieuwe kandidaten. Een slimme verdeling in de website en een koppeling met ATS, ERP of CRM zijn een must. Met onze maatwerk vacature websites kunnen we dat voor je realiseren.


2. Werken-bij-website

De ideale verhouding tussen (employer) branding en het afhandelen van sollicitaties. Met ons slimme WordPress werken-bij framework maken we snel en robuust werken-bij-sites voor iedere situatie. Zo worden zowel HR als marketing op hun wenken bediend.

Meer over werken-bij websites

3. Recruitment-event platform

Organiseer jij recruitment events waarbij je kandidaten en werkgevers bij elkaar brengt? Met ons recruitment-event platform automatiseer je jouw gehele matchmaking proces en zorg je voor de optimale ervaring voor kandidaten en recruiters.

Hulp nodig bij jouw recruitment website? Wij zijn er voor je! Samen met jou brengen we in kaart waar de behoefte ligt. Wat wil jij met je recruitment website bereiken? Wat is jullie doel en welke doelgroep wil je aanspreken? Samen met jou gaan we voor het beste resultaat met de beste output.

Chat
Het eens over jouw recruitment website hebben?

Neem dan contact met mij op.