Sollicitaties door recruitment website
Samenwerken

Een recruitment website voor iedere situatie

Op het moment dat je meerdere vacatures hebt, is een recruitment website onmisbaar. Bij Elephant hebben we jarenlange ervaring met het ontwikkelen van recruitment websites. Grote budgetten, kleine budgetten, honderden vacatures, vijf vacatures en alles daar tussenin. Wij onderscheiden grofweg drie soorten recruitment websites:


Maatwerk vacature website

Als detacheerder of uitzender wil je het perfecte verhaal, voor zowel je klanten als voor nieuwe kandidaten. Een slimme verdeling in de website en een koppeling met ATS, ERP of CRM zijn een must. Met onze maatwerk vacature websites kunnen we dat voor je realiseren.


Werken-bij-website

De ideale verhouding tussen (employer) branding en het afhandelen van sollicitaties. Met ons slimme WordPress werken-bij framework maken we snel en robuust werken-bij-sites voor iedere situatie. Zo worden zowel HR als marketing op hun wenken bediend.

Meer over werken-bij-sites


Recruitment-event platform

Organiseer jij recruitment events waarbij je kandidaten en werkgevers bij elkaar brengt? Met ons recruitment-event platform automatiseer je jouw gehele matchmaking proces en zorg je voor de optimale ervaring voor kandidaten en recruiters.


Jouw recruitment website plannen doornemen?

Praat dan eens met onze online strateeg Jeroen. Hij kan je goed begeleiden bij jouw (online) recruitment vraagstuk.

Maatwerk

De flexibele verbinding tussen design & data

De recruitment sites die wij maken zijn volledig custom. Wij werken met WordPress of Laravel en zijn hierdoor niet beperkt in de mogelijkheden, zoals dat bij een standaard website van een ATS vaak wel het geval is. De recruitment website die wij voor jouw organisatie ontwikkelen is volledig toegespitst op de juiste doelgroep, gegoten in jouw huisstijl en passend bij jouw online strategie.

ATS koppeling

Om het maximale uit een recruitment website te halen en het werven van nieuwe kandidaten zo makkelijk mogelijk te maken, is het belangrijk alle processen te stroomlijnen en te synchroniseren met andere systemen.

Wij zorgen er dus altijd voor dat de data vanuit een ATS of CRM perfect wordt opgehaald en/of teruggeschoten via een API. Van grote bekende systemen zoals BullHorn, SalesForce en Homerun tot de minder bekende softwarepakketten: wij zorgen gewoon dat het werkt.


Chat
Het eens over jouw recruitment website hebben?

Neem dan contact met mij op.