Diensten

Strategie

Zonder uitgemeten strategie, dwaal je doelloos rond. Met onze expertise in het maken van een ijzersterke strategie zorgen we voor helderheid, richting, en concrete stappen naar succes.

Jordy plakt post-its op The Big Intake poster bij Elephant
Jordy en Jurriaan bezig met wireframes bij Elephant

Vaak merken we dat bedrijven niet precies weten wat ze nodig hebben als ze starten met een project. Dit gebrek aan helderheid in scope en strategie leidt maar al te vaak tot inefficiëntie. De kans op succes is bovendien kleiner als je aan de slag gaat zonder een gericht stappenplan. Voor ons start alles dan ook met het doelgericht uitstippelen van een strategie. Dat vergroot niet alleen de kans op succes, maar geeft ook energie en vergroot betrokkenheid in je team.

Deze uitdagingen gaan we tackelen:

Iedereen op één lijn


Zelfs in de directiekamer kan het lastig zijn om iedereen op één lijn te krijgen. Verschillende meningen kunnen leiden tot een verward beeld van wat het bedrijf is, wat het doet en wat het wil.

Wake-up call

Ook zien we dat bedrijven soms twijfelen of ze nog wel op de juiste koers zitten. We houden een spiegel voor en kijken met een kritische blik die soms best confronterend kan zijn.

Een heldere scope


We beginnen bij het begin: bij aanvang inventariseren we de volledige behoefte en schetsen een duidelijk beeld van de scope van je opdracht, zodat we de juiste route nemen.

Koers fundament

Een goed gedefinieerde strategie vormt daarnaast de basis voor een effectieve marketingstrategie. We helpen bedrijven bij het opstellen van een solide fundament voor hun gehele positionering.
Mike in overleg bij STAR

"Elephant boost je online groei. Met een sterke website als basis en een team dat met je meedenkt, zet je elke dag een stap vooruit."

Mike ossenblok Marketeer Star Specialists @ STAR

Deze diensten brengen jou verder

Big Intake workshop
Creëer een overzichtelijke bedrijfsschets met een heldere unieke waardepropositie met onze Big Intake workshop. We brengen belangrijke stakeholders bijeen om de randvoorwaarden te definiëren: voor wie doe je het, wat doe je dan en wat maakt jullie bedrijf uniek in de markt.

UX audit
Onze strategen maken een deepdive in een bestaand platform en/of nieuw te ontwikkelen. We onderzoeken huidige data om waardevolle inzichten te verzamelen, zodat je kan optimaliseren.

Technische audit
De kennis en knowhow van onze technische specialisten zetten we in om techniek op de juiste manier te inventariseren. We doorlopen koppelingen die gerealiseerd moeten worden, zodat we niet voor verrassingen staan die bijvoorbeeld impact hebben op het design. Ook is het handig om alvast te ‘connecten’ met derde partijen om die samenwerking aan de zijlijn ook op te starten.

Ontwikkeling persona’s 
Een goed platform begint bij het definiëren van je doelgroep en uitwerken wat diegene nu aanzet tot het kopen van jouw dienst en/of product. Daarbij gaan we vaak op input vanuit de opdrachtgever, maar doen ook regelmatig fieldresearch onder de daadwerkelijke doelgroep. Dit laatste zorgt voor goede input om wellicht ook je bedrijfsvoering te optimaliseren. 

Customer journey

We vertalen strategie naar een optimale klantreis door het platform. Het combineren van persona’s en uitkomsten Big Intake zorgt voor een juiste route.

Snelle prototypes

Om ideeën tastbaar te maken ontwikkelen we vaak  concrete prototypes van ons designteam. In zo’n prototype kan je vaak al een goed beeld krijgen hoe jouw idee werkelijkheid kan worden.

De specialisten

Jordy Leeuwestein - Digitaal Strateeg
Lead Strategie en Design
Jeroen Romeijnders - mede-eigenaar
Jeroen Romeijnders - mede-eigenaar
Commercieel Directeur
Jurriaan Grubben - Creative Designer
Jurriaan Grubben - Creative Designer
Creative Designer
Ilse de Boer - Lead projectmanagement
Ilse de Boer - Lead projectmanagement
Lead Projectmanagement

Je bent één click verwijderd van een echte klik. Vul je vraag hier in. Bellen of appen kan natuurlijk ook.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact met Jeroen

Liever direct contact? Bel of mail mij gerust.

Jordy Leeuwestein - Digitaal Strateeg
Jordy
  • Lead Strategie en Design
  • AI lover
  • Kampeerder
  • Formule 1 fan
  • Random feitjes kenner
  • Competitief
Jordy Leeuwestein - Digitaal Strateeg

De click van Jordy
Jordy is verantwoordelijk voor het ontwerpen van de blauwdrukken van websites. De strategie vormt de basis van het project en loopt als een rode draad door zowel het design als de ontwikkeling. Door middel van workshops achterhaalt Jordy de behoeften van opdrachtgevers en zet deze om in concrete plannen. Terwijl projectmanagement de budgetten en planning beheert, richt Jordy zich op de inhoud van het project. Daarnaast leidt Jordy het strategie- en designteam, waarbij we altijd streven naar dat extra stapje om verrassende oplossingen te creëren.

De klik van Jordy
Voor Jordy ligt de klik in het ontdekken van de diepere vraag achter de vraag. Hoe beter Jordy jouw wereld begrijpt, hoe effectiever de oplossing die we kunnen bieden. Soms stelt hij veel vragen, maar wees niet bang, dat komt voort uit oprechte interesse en de wens om echt te begrijpen wat je nodig hebt. Hierdoor sluit zijn strategie nauw op met de wensen en behoeften van de opdrachtgever.

Jeroen Romeijnders - mede-eigenaar
Jeroen
  • Commercieel Directeur
  • Techfreak
  • Familieman
  • Golf fanaat
  • Volvo man
Jeroen Romeijnders - mede-eigenaar

De click van Jeroen
Jeroen runt samen met zijn kompaan en beste vriend Fabian het bureau! Dit dynamische duo zijn de kudde leiders van de groep. Waar Fabiaan verantwoordelijk is voor operationele zaken is Jeroen verantwoordelijk voor de strategische koers van het bureau. Jeroen richt zich op belangrijke vragen zoals “waar staan we nu?” en “waar gaan we naartoe in de toekomst?” Daarnaast stuurt hij het sales en marketing team!

De klik van Jeroen
Jeroen wordt enthousiast van persoonlijke groei bij mensen. Dit geldt niet alleen voor collega’s, maar ook voor de samenwerking met en de ontwikkeling van opdrachtgevers. Door steeds een stapje verder buiten je comfortzone te treden is dé manier om te groeien volgens Jeroen!

 

Jurriaan Grubben - Creative Designer
Jurriaan
  • Creative Designer
  • Game master
  • Tech fan
  • Te veel hobbies
  • Sporty spice
  • Donkey Kong
Jurriaan Grubben - Creative Designer

De klik van Jurriaan
Jurriaan is bij ons de man van creative design! Met zijn veelzijdige expertise in branding, digital design, art direction en strategisch denken, creëert hij verrassende merkbelevingen die blijven hangen. Samen met onze andere designer, Kayleigh, combineert hij creativiteit met doordachte strategie, waardoor elk ontwerp niet alleen mooi is, maar ook functioneel en doeltreffend. Jurriaan zorgt ervoor dat elk project van begin tot eind een merkbeleving biedt die écht impact maakt.

De click van jurriaan
Jurriaan ziet design als storytelling en hij gelooft dat ijzersterke branding jouw unieke merkverhaal bij je team en doelgroep tot leven kan brengen. Daarom zoekt hij altijd naar nieuwe inzichten, verdieping, samenwerkingen en eindeloze hoeveelheden inspiratie uit zoveel mogelijk verschillende disciplines. Jurriaan ziet elk project als een kans om de verwachtingen van het team en de opdrachtgever te overtreffen en samen een next-level product neer te zetten!

Ilse de Boer - Lead projectmanagement
Ilse
  • Lead Projectmanagement
  • Sportief
  • Nieuwsgierig
  • Tikkie eigenwijs
  • Spelletjes fanaat
Ilse de Boer - Lead projectmanagement

De click van Ilse
Ilse is, als lead projectmanager, de spin in het web van projectmanagement. Zij leidt grote projecten en zorgt dat alle processen rondom deze projecten vlekkeloos verlopen. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor alle processen rondom projectmanagement bij Elephant. Ze focust zich op het behalen van een juiste balans binnen het team, productiviteit, en het verbeteren van de samenwerking tussen de afdelingen.

De klik van Ilse
Ilse houdt van de afwisseling die haar rol met zich meebrengt. Geen dag is hetzelfde. Iedere dag schakelt ze weer met verschillende mensen binnen een project of binnen de kudde. Elk project brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, en heeft dan ook een passende aanpak nodig. Dit maakt haar werk uitdagend en leuk!

Ilse aan het woord