Strategie

Open source software:
hier zijn wij in thuis!

Zoek je een webdevelopment bureau dat op maat gemaakte, duidelijke en effectieve websites, webshops en applicaties ontwikkelt?

Een webdevelopment bureau met oog voor jouw klanten? Eentje die verder gaat dan het simpelweg ‘bouwen van een site’ maar ook nadenkt over de strategie en eentje die je niet loslaat als de website staat maar zorgt dat ‘ie altijd up-to-date blijft? Dan ben je bij digitaal bureau Elephant aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw online doelen.

Wij zijn niet gebonden aan een specifieke software of een bepaald content management systeem, maar we werken onder andere met:

Bij de ontwikkeling van websites, webshops of webapplicaties zorgen we er altijd voor dat de gekozen software past bij jouw organisatie en de vooraf opgestelde doelen. Dit resulteert in een maximaal resultaat uit ieder digitaal traject dat we aangaan!

Jouw idee bespreken?
Concept

Frameworks, databasestructuur en sprints: development uitgelegd

Wij geloven dat we als webdevelopment bureau door deze verscheidenheid aan systemen bij ieder vraagstuk van de klant een passende oplossing kunnen ontwikkelen.

1. De start

We starten de ontwikkeling door goed te inventariseren wat er allemaal nodig is met betrekking tot functionaliteit en (data)structuur. Door al vroeg in het traject samen te werken met onze experts op het gebied van strategie en design, komen we als developers in deze fase zelden voor verrassingen te staan en kunnen we goed sturen op het budget van de opdrachtgever.

2. Voortgang

Voordat er daadwerkelijk code wordt geschreven richten we de volledige ontwikkel cycle in in Jira (projectmanagement tooling) zodat de project manager en webdevelopers altijd op de hoogte zijn van elkaars voortgang. In het proces van deze cycle zitten ook gelijk de reviews/quality assurance verwerkt die we vooraf bij het project hebben bepaald.

3. Ontwikkelen en review

Wanneer de features klaar afgerond zijn, zetten wij deze via onze ontwikkelstraat/CI op de een testomgeving om deze nog eens te laten checken door de klant. Hierna is het tijd voor de release. Dit doen we altijd op een leuke manier en daar maken we echt een klein feestje van!

Chat
Wil je aan de slag met
onze developers?

Laten we eens kennismaken!