De Emerce100 is een jaarlijkse lijst met de beste e-business bedrijven in Nederland, samengesteld door het toonaangevende magazine Emerce.

Het is een lijst van bedrijven die volgens hen het verschil maken in de online industrie. De Emerce100 is gebaseerd op een enquête onder 90.000 lezers van Emerce en diverse eindbeslissers in de Nederlandse e-business, zoals online marketeers, e-commerce managers en ICT-managers. Zij beoordelen de bedrijven op verschillende aspecten, waaronder kennis/knowhow, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

De bedrijven die in de Emerce100 zijn opgenomen, behoren tot de meest gewaardeerde spelers in de Nederlandse e-business. Wij zijn dan ook heel trots dat Elephant dit jaar op nummer drie staat als een van de beste kleine agencies van Nederland!

De kracht van samen

Directeur Fabian: ‘’Naast de vele dingen die wij doen is de Emerce denk ik één van de prestaties waar ik het meest trots op ben. Het voelt als een soort bevestiging dat wij als digitaal bureau de juiste richting op groeien en samen met ons team en onze opdrachtgevers hele gave projecten mogen realiseren.’’

Directeur Jeroen: ‘’Deze 3e plek hebben wij volledig te danken aan de inzet van ons team die dag en nacht klaar staan voor onze opdrachtgevers. Wij geloven in de kracht van samenwerken en dat je echt iets kunt opbouwen door je krachten te bundelen met een team van specialisten. Dit resultaat voelt als een bedankje voor het werk wat we doen en onze visie op samen sterker worden. Wij zijn een klein digitaal bureau, maar houden van groots denken. En juist het hoge niveau in combinatie met een relatief klein team, resulteert in de leukste samenwerkingen.’’ 

Inpakken, wegwezen en weer door

Geen zorgen, wij laten deze prestatie niet naar ons hoofd stijgen. Wij blijven lekker nuchter en focussen ons op het optimaliseren van processen voor in de toekomst. Uiteraard gaan we ook gewoon door met dat waar we goed in zijn: samenwerken. Bij Elephant schaf je niet even een website aan. Je huurt echt een team van specialisten in voor een intensieve, persoonlijke (en stiekem heel gezellige) samenwerking. Juist daar zit onze kracht.

Door een slimme combinatie van strategie, design en development laten we jouw bedrijf digitaal groeien. Dit maakt ons jouw persoonlijke digitale partner, nu en in de toekomst!

Chat
Ben jij klaar voor je volgende digitale stap?

Neem vrijblijvend contact op met Jeroen!