Holland and Barrett

Een werken-bij platform, waarbij de corporate story volledig tot leven komt

Een kijkje achter de schermen in het distributiecentrum van Holland & Barrett
Soorten vacatures overzichtelijk geordend
Een kijkje in de winkel van Holland & Barrett
Twee collega's in de winkel van Holland & Barrett
Het corporate verhaal vertaald naar meer beleving met de mens centraal
Complete brand guide
Een website die ook mobiel vriendelijk is

Je bent één click verwijderd van een echte klik. Vul je vraag hier in. Bellen of appen kan natuurlijk ook.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact met Jeroen

Liever direct contact? Bel of mail mij gerust.

  • Recruitment
  • Wordpress
  • Development
  • Design
  • Strategie
Een werken-bij platform, waarbij de corporate story volledig tot leven komt

Holland & Barrett is een van de meest toonaangevende retailers op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding. In Nederland zijn er momenteel 200 winkels, in alle 16 landen waar de van oorsprong Britse keten actief is zijn in totaal zo’n 1.300 gezondheidswinkels. Om voldoende mensen te vinden voor die winkels, was er behoefte aan een pakkende werkenbij-site waar de corporate story tot leven komt.

Ambitie

Holland & Barrett heeft ambitieuze plannen en blijft groeien, zowel met fysieke winkels als online. ‘Maar hoe bereik je drie sterk uiteenlopende doelgroepen – het distributiecentrum, hoofdkantoor én de winkels – met één helder verhaal? En hoe zet je een goed content management systeem neer waarin het employer brand versterkt wordt en de doelgroepen geënthousiasmeerd worden om te solliciteren? Hier zat voor ons team de uitdaging. Holland & Barrett wilde ‘echt een slag maken’. ‘Om dit doel te bereiken, moesten we gedetailleerde persona’s opstellen en nog beter naar de gewenste sitestructuur kijken.

Strategie & design

Hoe laten we deze employer branding website tot leven? Deze vraag stond centraal tijdens de strategie & design fase. Er is gekozen om micro animaties in te zetten, waardoor websitebezoekers echt meegenomen worden in de corporate story van Holland & Barrett. In plaats van een statische website is het nu een speels platform, waar dingen gebeuren en bezoekers spelenderwijs het verhaal in getrokken worden.

Techniek

In de developmentfase hebben we in samenwerking met het team van Holland & Barrett meegekeken naar de diverse ATS-systemen. Uit een selectie is uiteindelijk Ubeeo gekozen en deze hebben we dan ook naadloos geïntegreerd naar het werken-bij platform. Zo kunnen HR en marketing vanuit hun specialisme in het juiste systeem werken.

Resultaat

Een overzichtelijk vacature platform gekoppeld aan het ATS, compleet passend bij de stijl en visie van Holland & Barrett. Hierdoor zijn de eerste stappen gezet om het recruitment proces binnen Holland & Barrett te professionaliseren en te digitaliseren om gerichter te kunnen werven.