Het online overdragen van de corporate story met een nieuwe look & feel

De nieuwe website van Arcus is niet zomaar een online platform; het is een weerspiegeling van hun nieuwe kernwaardes: persoonlijk, daadkrachtig en kennisgedreven. Het platform biedt niet alleen een verrijkende digitale ervaring, maar versterkt ook de corporate story van Arcus. Een website met een fris en persoonlijk design, waar kennis, ervaring en persoonlijk advies krachtig naar voren komen.

In nauwe samenwerking met KR communicatie hebben we de online storytelling en branding van Arcus vormgegeven. KR heeft voor Arcus de brandguide ontwikkeld, waarna het aan ons de taak was om deze visuele identiteit uit te breiden naar het digitale domein. Onze rol ging verder dan het toepassen van de brandguide, we hebben actief aanbevelingen gedaan en digitale oplossingen bedacht om technische functionaliteiten beter te laten samensmelten met het design. Zoals het strategisch gebruik van kleuren om navigatie en gebruikersinteractie uit te lichten. Dankzij deze nauwe samenwerking konden we gezamenlijk de huisstijl van Arcus bewaken en versterken, terwijl de technische functionaliteiten hun kracht behielden.

Bij Elephant zeggen we altijd ‘’Gedreven door strategie en design’’.

Er zijn persona’s opgesteld om inzicht te krijgen in de denkwijze van de eindklant en dit te koppelen aan juiste elementen op de website. De focus is verlegd van productgedreven naar waardengedreven, waarbij de eindklant centraal staat. Er is ruimte gecreëerd voor een kennisbank waar blogs, interviews en data geplaatst kunnen worden, zodat jarenlange kennis en ervaring op een gestructureerde en boeiende manier gepresenteerd worden. Hoewel de focus ligt op de kennis en de corporate story, blijft de essentie van Arcus onveranderd: de beste stainless solutions. Het praktische gemak en de veelzijdigheid van Arcus worden online duidelijk benadrukt. Een online plek waar je ten allen tijde terecht kunt voor roestvaststalen producten, of het nu gaat om een klein of groot project, Arcus levert!

Kortom, een visueel aantrekkelijke en waardegedreven website die de unieke corporate story van Arcus vertelt. De website is niet alleen een weerspiegeling van de vernieuwde identiteit van Arcus, maar benadrukt ook hun kwaliteit, service en kennis.

Chat
Eens met elkaar kennismaken?

Ik kom graag met je in contact!

Floris-Elephant