WordPress Garagepark

Wanneer je een fysieke winkel instapt is het prettig als je goed geholpen wordt. Dat is online niet anders.

Jouw klant moet een positieve ervaring in jouw digitale winkel hebben, anders wordt er waarschijnlijk niets gekocht. Bovendien is een sterk ingerichte webshop belangrijk voor het goed kunnen uitvoeren van jouw marketingactiviteiten om uiteindelijk ook de verkopen een boost te geven.

Kortom: jouw webshop moet staan als een huis. En daar zorgen wij voor. We bepalen samen met jou de e-commerce strategie, werken passende designs uit, hebben een geweldig team met developers die al jouw technische wensen oppakt en helpen je tot slot met groeien. Wij zorgen ervoor dat jouw online winkel precies datgene doet wat jij wenst en belangrijker nog: dat jouw webshop voldoet aan alle verwachtingen van de bezoeker.

Merkbeleving, efficiency, gebruiksgemak, we denken overal aan!

Onze aanpak in een B2C e-commerce traject

Net als bij alle andere digitale trajecten die wij aangaan, doorlopen we ook voor het ontwikkelen van een B2C webshop verschillende fases.

Strategie

Uiteraard beginnen we met het bepalen van jouw strategie. Dit doen we middels diverse workshops waarin we onder andere naar de persona’s kijken, jouw kernboodschap helder formuleren en de doelstelling nauwkeurig in kaart brengen.

Lees meer over strategie

Design

Het design van jouw B2C webshop is voor een groot deel bepalend voor het succes. Het moet gebruiksvriendelijk zijn en passen bij jouw merkidentiteit. Daar weten onze designers wel raad mee. Zij gaan aan de slag met een design waar iedereen blij van wordt.

Lees meer over design

Development

Een webshop bouwen kun je aan onze developers wel overlaten. Met ruime kennis van onder andere WooCommerce en Magento 2 [insert linkjes naar expert-pagina’s] maken zij de website die je voor ogen hebt.

Lees meer over development

Groei

Juist bij webshops is het noodzakelijk om continu vinger aan de pols te houden. Hoe gedragen de websitebezoekers zich? Waar klikken ze wel en waar niet? Hoe lang blijven ze op mijn webshop? Al deze informatie helpt je bij het optimaliseren van jouw e-commerce en het zorgt uiteindelijk voor de groei die je wenst. Wij helpen je hierbij. Dit doen we onder andere door het maken van prestatierapporten en het aanbieden van support.

Lees meer over groei
Chat
Sparren over de mogelijkheden voor jouw B2C webshop?

Neem gerust contact op met Jeroen.