Expertises

Maatwerk CMS

Met onze maatwerk content management systemen beheer je eenvoudig meerdere websites op één plek, breng je structuur in je diensten, en maak je internationale uitbreiding mogelijk. We zorgen ervoor dat je grote hoeveelheden content efficiënt kunt beheren en ondersteunen je groei met flexibele digitale oplossingen.

Rens van Altec laat de website zien

Met meerdere labels en afzonderlijke websites verlies je veel tijd aan onderhoud. Jarenlange groei heeft je aanbod onoverzichtelijk gemaakt, en een complexe organisatie bemoeilijkt gezamenlijke doelen. Internationale kansen en overnames vragen om een schaalbaar systeem dat structuur en consistentie biedt. Wij helpen deze uitdagingen aan te pakken en je digitale strategie te versterken.

We horen vaak deze uitdagingen:

Wildgroei aan content

Jarenlange uitbreiding van proposities zorgt voor een onoverzichtelijke website. Bezoekers raken de weg kwijt, wat leidt tot verwarring over wat je bedrijf werkelijk aanbiedt.

Meerdere labels

Elke label heeft een eigen website, wat leidt tot hoge kosten en complex beheer. Deze versnippering belemmert een consistente merkbeleving en maakt updates tijdrovend.

Complexe organisatie

Diverse lagen binnen de organisatie hebben elk hun eigen mening over de website. Zonder een gezamenlijk doel blijft de online strategie versnipperd en mist de focus.

Onschaalbaar platform

De huidige infrastructuur kan internationale groei en integratie van overnames niet aan. Verschillende systemen en hoge kosten maken het lastig om een goed platform te realiseren.



quote Terberg Totaal Installaties

“Vertrouwen, expertise en het vermogen om mee te denken in oplossingen hebben gezorgd voor een fijne samenwerking én het succes van onze website.”

Quinty de Nijs Marketeer @ Terberg Totaal Installaties

Onze visie op content management systemen

Investering

Efficiente in investering

Veel bedrijven beheren afzonderlijke websites voor hun labels, wat leidt tot dubbele kosten. Wij geloven in een template-benadering die flexibiliteit biedt voor elk label, terwijl je investeringen slimmer en efficiënter worden benut.

Portfolio

Duidelijkheid in je portfolio

Met een steeds kortere aandachtsspanne van bezoekers is een goed gestructureerd portfolio essentieel. Ons maatwerk CMS zorgt ervoor dat bezoekers snel vinden wat ze zoeken, waardoor je digitale platform optimaal presteert.

Klantgericht

Klantgericht vs. productgericht

In plaats van producten of diensten direct te presenteren, richt je CMS in op de klantbehoeften. Dit helpt je het juiste ‘haakje’ te vinden om potentiële opdrachtgevers te betrekken en converteren.

AI

Informatie overal te vinden

Met de opkomst van AI-assistenten zoals Alexa en Siri is een goed gestructureerde website cruciaal. Ons CMS zorgt ervoor dat je content optimaal wordt georganiseerd, zodat deze gemakkelijk wordt gevonden en gedeeld door slimme systemen.

Onze diensten voor jouw maatwerk website

Je bent één click verwijderd van een echte klik. Vul je vraag hier in. Bellen of appen kan natuurlijk ook.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact met Jeroen

Liever direct contact? Bel of mail mij gerust.

Laat hier een berichtje achter!

Ik neem contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.