Werken-bij website

Ontdek de kracht van een werken-bij website! Versterk je employer branding en presenteer wat jou als werkgever uniek maakt, alles eenvoudig beheerd via WordPress en eigen back-office systeem (ATS).

Ben je op zoek naar de perfecte manier om nieuwe werknemers te vinden? Een werken-bij website is dé oplossing om jouw bedrijf en de unieke kansen die je biedt te presenteren. Het is meer dan een verzameling vacatures; een online podium voor jouw employer branding. Het biedt de kans om jouw employer brand te versterken en te laten zien wat jou als werkgever uniek maakt. Ontdek de kracht van een werken-bij website!

blog - Floris, Kayleigh en Ilse zijn in overleg in een vergaderruimte

Een werken-bij website: de kracht van HR en marketing gecombineerd

Het vinden van geschikte medewerkers is in de huidige banenmarkt een flinke uitdaging. Daarom is het essentieel om meer te tonen dan een standaard vacaturetekst om de juiste kandidaten aan te trekken. Met onze ruime ervaring in werken-bij websites ontwikkelen wij precies wat je nodig hebt. Je werken-bij site vanuit je eigen back-office systeem (ATS) aansturen en tegelijkertijd profiteren van de flexibiliteit die WordPress te bieden heeft om jouw employer branding sterk online te presenteren.

Wij snappen wat er bij jou speelt in de wereld van recruitment en employer branding. Maar ook weten we hoe we tot de juiste samenwerking komen tussen de marketing en de HR afdeling van jouw organisatie. Jouw kennis van jouw markt gecombineerd met onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van recruitment websites, vacature- en werken-bij-websites zorgt voor het ideale eindresultaat.

Mike in overleg bij STAR

"Elephant boost je online groei. Met een sterke website als basis en een team dat met je meedenkt, zet je elke dag een stap vooruit."

Mike ossenblok Marketeer Star Specialists @ STAR

Maak het verschil met een werken-bij website

Dit is wat je kunt verwachten:

  • ATS koppelingen: Te koppelen met o.a. de bekende ATS systemen zoals Bullhorn, Tigris, Recruitee, Homerun & Talentsoft en nog veel meer;
  • Feed en structured data: Push vacatures automatisch naar bijvoorbeeld Indeed, InGoedeBanen, Google Jobs en vele andere jobboards;
  • Vacaturebeheer: Al je vacatures gemakkelijk beheren vanuit je ATS en WordPress;
  • AVG-proof: Inclusief een cookiemelding die je volledig naar de juiste regelgeving in kunt stellen;
  • Sollicitatie beheer: Beheer sollicitaties in WordPress of in jouw ATS;
  • WordPress CMS: Beheer alle content voor de werken-bij site zelf in WordPress;
  • Responsive design: Volledig afgestemd voor zowel desktop als mobiel;
  • Maatwerk mogelijkheden: Flexibel genoeg om al het mogelijke maatwerk toe te passen.

Koppel, beheer en bespaar tijd voor talentwerving

Bespaar tijd en moeite! Al onze werken-bij websites zijn opgezet in WordPress. Zo heb je alle flexibiliteit die je nodig hebt voor het beheren van de werken-bij website en het plaatsen van vacatures. Om deze reden koppelen wij onder andere de bekende ATS systemen zoals Bullhorn, Tigris, Recruitee, Homerun, Talentsoft en nog meer! Hierdoor wordt het overtypen van gegevens onnodig en houd je meer tijd voor wat echt telt: het vinden en behouden van potentiële talenten.

Je bent één click verwijderd van een echte klik. Vul je vraag hier in. Bellen of appen kan natuurlijk ook.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact met Jeroen

Liever direct contact? Bel of mail mij gerust.

Veelgestelde vragen

Wat is een werken-bij website?

Een werken-bij website is een site die specifiek gericht is op het aantrekken van nieuwe werknemers voor jouw bedrijf. Een werken-bij site geeft potentiële kandidaten een goed beeld over het bedrijf, de werkomgeving, de bedrijfscultuur, de beschikbare vacatures en het sollicitatieproces.

Wat kost een werken-bij website?

De kosten van een werken-bij website variëren sterk afhankelijk van de complexiteit, functionaliteiten, en het design. De prijs bij Elephant omvat doorgaans strategische planning, professioneel webdesign, development, en vaak ook integratie van systemen en SEO-optimalisatie. Belangrijk is dat je specifieke behoeften duidelijk communiceert om een accurate schatting te krijgen.

Waarom een aparte werken-bij website?

Een aparte werken-bij website helpt bedrijven om gericht talent aan te trekken door zich specifiek te richten op werkzoekenden. Dit betekent dat een werken-bij site niet gericht is op de commerciële of klantgerichte boodschap van jouw bedrijf, dienst of product, maar op het presenteren van het bedrijf als een aantrekkelijke plek om te werken. Het doel is om talent aan te trekken door te laten zien wat jou als werkgever uniek maakt. Dit versterkt de employer branding, biedt een duidelijk beeld van de bedrijfscultuur en maakt het sollicitatieproces makkelijker en overzichtelijker voor kandidaten.

Wat zijn de voordelen van een werken-bij website?

 

1. Gerichte talentwerving: Een werken-bij website maakt het mogelijk om vacatures en bedrijfsinformatie specifiek af te stemmen op de behoeften en verwachtingen van werkzoekenden. Dit helpt om talent aan te trekken dat goed past bij de cultuur en waarden van het bedrijf. Hierdoor wordt de kans groter dat je de juiste mensen vindt die bij jouw bedrijf passen.

 

2. Onderscheid tussen employer branding en corporate branding: Een werken-bij website biedt de mogelijkheid om de employer brand volledig tot zijn recht te laten komen, los van de corporate brand. Een werken-bij website is dus niet gericht op de commerciële boodschap van jouw bedrijf, maar om te laten zien wat jou als werkgever uniek maakt. Dit kan bijvoorbeeld door middel van foto’s, video’s en verhalen.

 

3. Verbeterde kandidaatervaring: Een werken-bij website geeft uitgebreide informatie over het bedrijf en het sollicitatieproces, waardoor kandidaten een duidelijker beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten. Dit helpt potentiële werknemers om beter in te schatten of het bedrijf bij hen past, wat leidt tot meer doordachte sollicitaties.

 

4. Efficiëntie in het sollicitatieproces: Een werken-bij website maakt het sollicitatieproces een stuk efficiënter. Met functies zoals een FAQ-sectie, sollicitatietips, en directe sollicitatiemogelijkheden kunnen werkzoekenden snel benodigde informatie vinden. Dit maakt het proces gebruiksvriendelijker, waardoor kandidaten eenvoudig hun sollicitatie kunnen afronden. Dit bespaart tijd en moeite, zowel voor de kandidaat als voor de werkgever.