Expertises

Digitaal recruitment

We ontwikkelen werken-bij platforms, integreren naadloos met ATS-systemen, en creëren boeiende content die de juiste talenten aantrekt. Daarnaast helpen we jullie employer branding vorm te geven, zodat jullie werkgeversmerk krachtig en consistent uitgedragen wordt. Samen versterken we jullie digitale recruitmentstrategie.

Mike legt producten uit van MAAT

Je bent op zoek naar de juiste kandidaten, maar blijft steken in afwijzingen. Terwijl je investeert in recruitment, blijft de conversie uit. Ondertussen ben je afhankelijk van recruiters, terwijl je liever zelf de regie hebt over een sterk werkgeversmerk. Zonder inzicht in je cost per hire voelt elke uitgave als een gok. En met teams die niet samenwerken en een gebrek aan data, wordt het steeds lastiger om grip te krijgen op je wervingsproces.

We horen vaak deze uitdagingen:

Geen juiste kandidaten

Je zoekt naar de juiste kandidaten, maar blijft vastzitten in een stroom van afwijzingen. Dit kost je niet alleen veel tijd, maar ook energie. Het ontbreekt daarnaast aan een krachtig verhaal om talent aan te trekken.

Minimale conversie

Ondanks dat je volop investeert in je recruitment, blijft de conversie uit. Je stopt er veel in, maar ziet geen rendement. Dit leidt tot frustratie en vertraagt je vooruitgang om te groeien als bedrijf.

Afhankelijkheid externe

Je bent te afhankelijk van externe recruiters, terwijl je zelf het heft in handen wilt nemen. Zonder een sterk werkgeversmerk mis je de kans om zelfstandig de juiste kandidaten te binden. Gemiste kans!

1 team 1 taak

Je teams werken niet op één lijn en cruciale informatie blijft verborgen in het proces. Dit maakt het steeds moeilijker om grip te krijgen op je wervingsstrategie en beslissingen te nemen.





Laura geeft uitleg over WEA

“Wij werken samen met Elephant aan meerdere projecten. Zij staan altijd voor ons klaar en denken op een creatieve manier met ons mee. Echt een fijne partner die ik kan aanraden om mooie resultaten mee te bereiken!”

Laura Zonne Adviseur marketing en communicatie @ WEA Deltaland

Onze visie op digitaal recruitment

Werkgeverschap

Mensen zoeken geen vacature, maar een passende werkgever

Mensen zoeken niet langer naar losse vacatures, maar naar bedrijven waar ze zich thuis voelen. Door de krapte op de arbeidsmarkt moeten bedrijven zichzelf duidelijk positioneren als aantrekkelijke werkgevers.

Generatie

De nieuwe generatie zit aan de knoppen

De nieuwe generatie stelt persoonlijke vrijheid voorop, niet het vakgebied. Bedrijven moeten extra inspanningen leveren om deze generatie aan te trekken als werkgevers.

Snelheid

Snelheid van handelen is hoog

Kandidaten verwachten razendsnelle antwoorden. Een soepel sollicitatieproces en snelle opvolging zijn cruciaal om talent niet te verliezen.

1team

Opkomst recruitment marketing

Recruitment en marketing zijn niet langer gescheiden. De integratie van beide disciplines is noodzakelijk, met nieuwe rollen die deze samenwerking ondersteunen.

Overdraagbaarheid

Minimaliseren afhankelijkheid

Effectieve werving vereist systemen die data combineren voor heldere inzichten en die eenvoudig overdraagbaar zijn om afhankelijkheid te verminderen.

Onze diensten voor digitaal recruitment

Wil je ook ontdekken of het écht klikt? Vul je gegevens en je vraag hier in. Bellen of appen kan ook.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact opnemen met Floris

Liever direct contact? Bel of mail mij gerust.

Laat hier een berichtje achter!

Ik neem contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.