Onafhankelijk onderzoek van Emerce heeft voor de 19e keer de Emerce top 100 lijst met de beste Nederlandse agencies vastgesteld, waarin wij voor de 5e keer een fantastische plek hebben kunnen bemachtigen!

Elephant rockt de Emerce top 1oo weer!

Wat een kick! Voor het vijfde jaar op rij hebben wij weer een plekje bemachtigd in de Emerce top 100. Dit is niet zomaar een lijstje; het is dé lijst die laat zien dat we jaar na jaar bij de top horen.

” Super trots op iedereen hier”, zegt Jeroen met een grote glimlach

“Ondanks onze snelle groei, naar 25 toppers, blijven we onze opdrachtgevers helpen groeien. Dat is soms een flinke uitdaging, maar door slim aan onze processen te sleutelen en onze opdrachtgevers mee te nemen naar de digitale toekomst, lukt het ons keer op keer.” Die plek in de top 100? Die komt ons niet aanwaaien. Het is het resultaat van veel inzet, slim aanpakken en vooral heel veel liefde voor wat we doen. Voor elke samenwerking, elk design, elke slimme twist in techniek, in elk contact proberen we een stapje verder te gaan. Ons team groeit niet alleen in aantal, maar ook in know-how, en elk nieuw project is weer een kans om te laten zien wat we kunnen. Vooruitkijkend, blijven we lekker onszelf. “We blijven met beide benen op de grond en blijven knallen met het team,” bevestigt Jeroen. Wij bij Elephant hebben onze voeten stevig op de grond, onze blik strak op de horizon, klaar om elke uitdaging van de digitale toekomst aan te pakken. Deze erkenning is voor ons een teken dat we op de goede weg zijn. Het gaat ons niet alleen om de business; het is onze passie voor groei, innovatie en het succes van onze klanten die ons drijft.

Succes en nuchterheid gaan samen bij Elephant

Geen zorgen, wij laten deze prestatie niet naar ons hoofd stijgen. Wij blijven nuchter, eerlijk, professioneel en altijd in voor gezelligheid. Dat is én blijft Elephant. Ons hechte team ambitieuze vakidioten gaat door met onze passie: samengroeien. Niet alleen in ons (digitale) werk! Bij Elephant ‘’bouwen’’ we niet even een website. We denken met je mee én dagen je uit om het meeste uit jouw digitale aanwezigheid te halen! Daar waar strategie, design en techniek samen komen, ontstaan de tofste digitale projecten. Dit maakt ons jouw persoonlijke (en stiekem hele gezellige) digitale partner, nu en in de toekomst!

Emerce top 100

De Emerce 100 wordt samengesteld na grondig onderzoek door Motivaction en publiceert jaarlijks welke bureaus uitblinken in kennis, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Dit helpt beslissers in de online industrie bij het kiezen van geschikte partners. 

Chat
Ben jij klaar voor je volgende digitale stap?

Neem vrijblijvend contact op met Jeroen!