Groei

Waarom is het canvas model onmisbaar?

Simpel: het dwingt je om goed na te denken over de kern van jouw bedrijf. Wat doe je, voor wie doe je dat en hoe geef je er invulling aan? Het Business Model Canvas is een soort bedrijfsplan bestaande uit [negen bouwstenen] op een A4’tje. Dat werkt wel zo lekker.

Maar het invullen van het Business Model Canvas is geen gemakkelijk klusje. Om te achterhalen wat jouw waarde propositie is, wie strategische partners zijn en hoe je jouw key activities en key resources er precies uitzien heb je tijd nodig. En geduld. En misschien ook wel een beetje hulp. Daarom geven wij bij de start van ieder traject een Business Model Canvas workshop. Daarin gaan we samen aan de slag met de BMC van jouw bedrijf als start voor het vormgeven van de digitale strategie.

Download whitepaper

Elephant's BMC-expert helpt je verder!

Wil je een BMC workshop als basis voor een (vernieuwde) digitale strategie? Neem contact op met Jeroen. Hij kijkt graag samen met jou naar de invulling van de negen bouwstenen Ć©n hoe je hier met je digitale producten perfect op inspeelt.

Je hebt de whitepaper gelezen bent nu natuurlijk zo enthousiast dat je er direct mee aan de slag wilt gaan. Dat snappen wij maar al te goed. Daarom kun je hier kosteloos een hardcopy poster op A0-formaat aanvragen. Sturen wij ‘m naar je op en kun jij beginnen met het invullen van jouw Business Model Canvas.!

of download het canvas

Samen aan de slag met het Business Model Canvas

Vraag hem dan snel hieronder aan!

Liftoff

Voor je het weet ligt hij op de deurmat...

Laat ons weten via onderstaand formulier waar we de hardcopy (A0) van het Business Model Canvas naar toe moeten sturen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat
Jouw business naar het volgende niveau tillen?

Neem dan contact op met onze digitale strateeg Alen