Customerjourney

Wat gaan jullie doen?

Met 9 bikkels zijn we op 3 september de Mont Ventoux op gefietst met Groot verzet tegen kanker. Dat zijn 24 km tegen 5% stijgingspercentage om te eindigen op 1912m hoogte.

Training

Waarom doen jullie dit?

Het Elephant motto is ‘samen groeien’ en dat laten we terug komen in alles. Onze ambities met het bedrijf, onze persoonlijke ambities en ook in onze samenwerkingen met klanten. Maar samen is breder dan alleen je directe omgeving. Daarom kijken we ook wat we kunnen betekenen voor de maatschappij. En er is geen mooiere manier omdat te uiten dan deze challenge met Groot verzet tegen kanker.

Jezelf een nieuwe uitdaging geven, met elkaar de verbondenheid zoeken in het fietsen en daarmee geld inzamelen om te vechten tegen de grootste vijand van de mens. Daarom doen we dit.

Geld

Hoe kan ik sponsoren?

Jij of je bedrijf kunt ons helpen door te doneren. Je kunt je bijdrage aan het team doen of je favoriete deelnemer kiezen die je persoonlijk wil sponsoren. Maar we bieden ook wat terug:

1. Shirtsponsor

Bij een donatie van € 500 of meer voor 21 april word je shirtsponsor:

  • Logo op het Elephant teamshirt dat tijdens de trainingen wordt gedragen
  • Leuke mentions bij onze social posts rondom onze missie
  • Je krijgt een plaatsje in het Elephant peloton dat op 25 juni gaat trainen rondom de Posbank
Ik word shirtsponsor

2. Bidonsponsor

Bij een donatie van € 150 of meer voor 23 juli word je bidonsponsor:

  • Logo op onze bidon die we als aandenken meegeven aan deelnemers en relatie
  • Vermelding op social media
Ik word bidonsponsor

3. Donateur

Maak een bedrag dat je kunt missen over naar het team of  kies je favoriete fietser en ontvang lifetime membership voor onze vrijdagmiddagborrel.

Doneer direct

 

Ieder bedrag wordt rechtstreeks aan de stichting achter het evenement gestort. Zij zorgen dat het op hun beurt weer richting alle goede doelen gaat. Er gaan geen kosten die Elephant maakt voor promotie of andere zaken van af.

Deze bedrijven steunen team Elephant en de strijd tegen kanker

Wij bedanken onderstaande bedrijven voor hun donatie!