Om je website en brand te laten stralen is er eigenlijk maar Ć©Ć©n strategie mogelijk

Een design dat tot de verbeelding spreekt en tegelijkertijd een soepele gebruikerservaring mogelijk maakt. Letterlijk, want als creatief bureau werk je graag met beeld. Waarbij we voor ogen houden dat de website snel en overzichtelijk blijft en de huisstijl overal is terug te vinden. Door het inzetten van elkaars ‘superpowers’ hebben we de designs weten om te zetten in een werkbare website met de juiste beleving.

De perfecte balans tussen design en gebruikerservaring

Wanneer je samenwerkt met een creatief bureau is het als ontwerper belangrijk de gebruikerservaring in het achterhoofd te houden. Of eigenlijk op de voorgrond. In onze samenwerking hebben we gekeken naar hoe de eindgebruiker een website doorloopt. Dus, KR communicatie zorgt voor de emotie in het design. Wij maken het logisch en pragmatisch. En daar krijg je op de nieuwe website een mooie cocktail van: een website waarbij gevoel in het design is gelegd. Terwijl tegelijkertijd iedere button en CTA op de perfecte plek staat.Ā 

De ultieme co-creatie als je het ons vraagt.

Techniek die bijdraagt aan het overbrengen van de huisstijl

Een website waarin development zijn ei kwijt kan. De meest gedetailleerde technische features zijn naadloos geĆÆntegreerd in de website. Tot in de puntjes dragen de kleinste details bij aan het neerzetten van een image. Waarbij de meest geavanceerde codering tot zijn recht komt. Schuin afgesneden lijnen, veranderende lay-outs wanneer de muis over een case hovert, zwevende en bewegende elementen. Noem het maar op. Dit zijn geen features die je zomaar op een website tegenkomt. Hier zit techniek in. En die techniek brengt de huisstijl naar voren. Met een knal en een goed verhaal erachter.

Zelf de nieuwe website van KR Communicatie ervaren? Ga dan naar krcommunicatie.nl!

Chat
Eens met elkaar kennismaken?

Ik kom graag met je in contact!

Floris-Elephant