Magento 2 specialist

Onze Magento 2 specialisten leveren maatwerk met visie

Magento 2 is hét webshop-platform voor maatwerk en schaalbaarheid. Daarom is Magento 2 voor vrijwel ieder denkbaar scenario een geschikte oplossing. Onze Magento experts zetten de voordelen voor je op een rij:

  • Omdat Magento 2 een open source platform is, zit je niet vast aan één partij en ben je verzekerd van de ondersteuning en voortdurende doorontwikkeling van het platform door een wereldwijde community van developers en partners;
  • Dankzij de flexibiliteit van het platform, is het geschikt voor zowel b2b- als b2c-toepassingen. Het biedt mogelijkheden voor klantenlogin en je kunt er zelfs verschillende prijsstellingen voor verschillende klantprofielen mee instellen: superhandig voor b2b-verkopen;
  • Een Magento webshop biedt uitgebreide koppelingsmogelijkheden;
  • Je Magento2 webshop kan volledig op maat worden gebouwd. Wij hebben een eigen framework gebouwd, waarmee we razendsnel kunnen ontwikkelen. Onze klanten profiteren daarvan;
  • Er verschijnen voortdurend nieuwe extensions die de functionaliteit van het platform nog verder uitbreiden;
  • Met de interne Business Intelligence Module kun je sales-gegevens uitgebreid analyseren en filteren.

Altijd een geschikte oplossing

Door de uitgebreide mogelijkheden in Magento 2

ecs-link

De uitgebreide koppelings- & integratiemogelijkheden van Magento 2

Magento 2 biedt uitgebreide koppelingsmogelijkheden met uiteenlopende systemen. Zo kan je webshop eindeloos meegroeien met je verkoopambities. Je kunt je webshop bijvoorbeeld koppelen aan externe softwarepakketten om de workflow te optimaliseren en je kunt externe partners integreren voor een efficiëntere samenwerking.

Hier een overzicht van welke koppelingen er zoal mogelijk zijn:

Payment Service Providers

Betalingen moeten zo soepel mogelijk verlopen. Bij de keuze voor een Payment Service Provider zijn niet alleen de aangeboden betaalmiddelen belangrijk, maar ook de service en het onderhoud van de koppeling spelen een grote rol.

ERP, PIM, CRM

Als de transactie voltooid is, moet alles snel en eenvoudig in je boekhouding worden verwerkt. Misschien werk je met een PIM om je productinformatie te verrijken vanuit het ERP voor het naar je webshop gaat. Of misschien heb je een uitgebreid CRM voor gecentraliseerde klantgegevens waarmee je gerichte marketingacties uit wil voeren. Een koppeling met je webshop is dan essentieel.

Verzend- of Fulfillmentpartners

Verstuur je je pakketten via DHL, PostNL of DPD? Wordt de afhandeling door meerdere partijen gedaan? Of maak je gebruik van een fulfillment-center? Na de transactie is dit een van de belangrijkste onderdelen van je verkoopproces. Het is daarom goed om hier ook even bij stil te staan en alle voor en tegen argumenten te wegen.

 

Product feeds

Marktplaatsen als Bol.com en Amazon, spelen een steeds grotere rol in het e-commerce-landschap. Ze kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan je marketingmiddelen. Het scheelt je een hoop werk als je eenvoudig een product-feed rechtstreeks uit je webshop kunt bieden

Peer reviews

Klanten baseren hun oordeel steeds vaker op de mening van andere klanten. De technologie heeft ook op het gebied van klantbeoordeling niet stilgestaan en beoordelingsplatformen als Trustpilot, Feedbackcompany en Kiyoh zijn heel makkelijk in je Magento webshop te integreren.

Marketing Automation

Wanneer je bedrijf gaat groeien, is het handig om Marketing Automation tools in te zetten, zoals Spotler, Mailchimp en Campaign Monitor. Er is een uitgebreid aanbod aan automatiseringstools die we aan je webshop kunnen koppelen om je marketing minder arbeidsintensief te maken.

Strategie

Een Magento 2 webshop stelt wel eisen aan je

Wil je de waarde van je nieuwe Magento 2 webshop maximaliseren, dan moet je wel al wat van e-commerce weten. Onze Magento experts kunnen je op heel veel punten begeleiden, maar om de uitgebreide mogelijkheden optimaal te benutten moet je natuurlijk wel weten waar ze voor bedoeld zijn.

Het is dan ook aan te raden om een gespecialiseerde e-commerce manager aan te stellen voor het beheer van de webshop. Automatiseren is fantastisch, maar vergeet de menselijke factor niet.

Het is ook goed om te weten dat de aanvankelijke investering voor een Magento 2 webshop hoger is dan bij klant en klaar oplossingen of e-commerce platformen als WooCommerce. Houd rekening met een initiële investering van €40.000.

De werkzaamheden aan je webshop houden bovendien niet op na de implementatie: wil je groei op de langere termijn veiligstellen, dan is het belangrijk dat je blijft doorontwikkelen. Elephant helpt je hier graag bij!

In aanvulling op je webshop is een goede strategie voor online marketing essentieel. Ook hier dien je voldoende budget voor te reserveren.

E-Commerce partner

Essentieel: e-commerce manager

Menselijk overzicht, creativiteit en inzicht blijven noodzakelijk.

ecs-report

Onze Magento specialisten helpen je bij elke stap

Onze Magento experts staan voor je klaar om met je mee te denken over je e-commerce strategie, het design, de implementatie én de integratie van je webshop met je online marketingoplossingen: Elephant begeleidt je van A tot Z.

Dat begint bij de online strategie. Een goed uitgedachte strategie vormt het vertrekpunt voor het concept dat jouw doelstellingen gaat realiseren. Elephant verzorgt daarbij de techniek en analyseert de resultaten.

Om tot een goede strategie te komen, moeten we eerst terug naar de basis: hoe moet alles werken? Wat moet er gebeuren om tot het gewenste resultaat te komen? Zo hebben we de doelen voor ogen en weten we de weg ernaartoe.

Ook het design moet in dienst staan van de doelen die we bepaald hebben. Een succesvol ontwerp is meer dan alleen een mooi plaatje.

Wanneer dit allemaal duidelijk is, gaan we in korte sprints aan de implementatie werken. Maar daar stoppen we niet. Omdat de behoeften van eindgebruikers altijd aan verandering onderhevig zijn, denken wij ook ná de live-gang op strategisch niveau met je mee.

Meet Magento
Award 2017

Innovatie staat niet stil.

Onze Magento specialisten krijgen regelmatig erkenning voor hun harde werk. Zo zijn wij in 2017 genomineerd voor 2 Meet Magento Awards en hebben we gewonnen in de categorie Magento Innovatie. We wonnen deze award voor de custom made widgets die wij voor de webshop van onze klant VanMoof ontwikkelden.

Op 10 mei 2017 namen wij de Meet Magento Award in ontvangst en daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op!

Zullen we
Het eens over jouw Magento 2 hebben?

Neem dan contact met mij op. Ik ben Alen en help je graag verder.

Alen Sirovica - digitaal bureau Elephant