Designer aan het werk voor BTO aan de corporate website

De B2B markt niet geschikt voor een online shop? Zeker wel.

Het gebeurt steeds vaker dat bedrijven bij ons aankloppen met de wens voor een B2B webshop en inmiddels hebben we ruime ervaring met het ontwikkelen van B2B webshops.

We weten waar we op moeten letten, welke zaken belangrijk zijn voor jou en jouw klanten en richten alles zo in dat het naast effectief ook efficiƫnt is. Zaken waar wij (onder andere) aandacht aan besteden bij het ontwikkelen van een B2B shop:

  • Personalisatie, zodat de producten en prijzen afgestemd zijn op de klant.
  • Schaalbaarheid, zodat jouw B2B shop toekomstbestendig is.
  • Koppelingen, zodat alle systemen met elkaar samenwerken.
  • Check-out, zodat jouw klant gemakkelijk een bestelling kan plaatsen en vrijheid heeft in de manier van betalen.

Daarnaast verliezen we onder andere site snelheid en gebruiksvriendelijkheid (ook op mobiel) niet uit het oog!

Onze aanpak in een B2B e-commerce traject verschilt in grote lijnen niet veel van andere digitale trajecten.

De basis en en blijft een gedegen strategie, dat gieten we in passende designs en uiteindelijk nemen we het technische aspect voor onze rekening.

Strategie

Wat heb je precies nodig? Voor wie? Wat wil je bereiken? Allemaal vragen die we in verschillende strategiesessies gaan beantwoorden. Alle input die we tijdens deze fase verzamelen, vormt de basis van de nieuwe B2B shop.

Lees meer over strategie

Design

Passend bij de huisstijl, de juiste tone of voice, gebruiksvriendelijk en aansprekend: onze digital designer ontwerpt jouw toekomstige B2B shop en houdt hierbij de belangrijkste aandachtspunten in het vizier.

Lees meer over design

Development

Een B2B webshop heeft vaak een behoorlijke technische achterkant. Geen enkel probleem, de developers die wij in huis hebben zijn ervaren genoeg om dat allemaal voor je te realiseren.

Lees meer over development

Groei

Hoe presteert je website? Waar liggen kansen? Hoe zit het met de snelheid en bereikbaarheid? Of heb je vragen over het onderhoud? Wij laten je niet los na oplevering van jouw B2B webshop maar groeien daarna graag met je mee.

Lees meer over groei
Chat
Sparren over de mogelijkheden voor jouw B2B webshop?

Neem gerust contact op met Alen.